Luxusní Vila s bazénem přímo u moře na Kypru

Esentepe, Kypr – ID 12467
2 146 000 € ≈ 53 714 380 Kč
Plocha 392 m2
Dispozice 3+1
Moře 50 m
Stav Volné
Období Celoroční

Chcete žít přímo u moře na Kypru , potrpíte si na větší luxus ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jsme výhradní zástupci developera na Kypru a tento projekt můžete mít pouze u nás za ti nejlepší platební a cenové podmínky. Neplatíte nám provizi za zprostředkovaní obchodu, nakupujete přímo od prodávajícího.

Pro vážné zájemce jsou letenky na Kypr, pobyt v hotelu, transfery z letiště a naše poradenské služby na místě zdarma! Pro podmínky zájezdu kontaktujte makléře.

Tento nádherný projekt zaznívá jako fascinující kombinace luxusu a inspirace z prostředí řeckého ostrova Mykonos a prestižního hotelu Cavo Tagoo. Umístění vedle oblíbené vesnice Esentepe a obklopení občanskou vybaveností poskytuje ideální kombinaci klidného prostředí a snadné dostupnosti služeb.

V tomto nádherném projektů máme na prodej poslední vilu přímo u moře s vlastním bazénem a pozemkem. Vila má tří ložnice , dvě patra a dvě koupelny, velká střešní terasa a velkou předzahrádkou a pozemek.

Sestávající z osmi bloků bytů a osmi vil, projekt nabízí širokou škálu možností pro ty, kteří hledají luxusní bydlení. Od jednopodlažních bytů po prostorné penthousy, tento projekt zdá být zaměřen na uspokojení různých potřeb a preferencí klientů. Přítomnost přízemních bytů a penthousů posiluje variabilitu nabídky a umožňuje klientům vybrat si podle jejich individuálních preferencí a potřeb.

Díky umístění v první linii nabízí komplex nejen luxusní bydlení, ale také impozantní výhledy a přímý přístup k moři či pláži, což může být pro mnoho zájemců o nemovitost klíčovým lákadlem.

Infrastruktura projektů:

Krytý bazén

Tělocvična

Lázně/Thajská masáž

Sauna

Tržiště

Hamam (Turecké lázně)

Soukromá pláž a kino

Vodní sporty

Tenisové hřiště

Minigolf

Místnost první pomoci

Dětské hřiště

Restaurace

Café & Bar

Kancelář správy areálu

Servis údržby 24/7

Toto rozmanité vybavení poskytuje obyvatelům širokou škálu možností pro relaxaci, rekreaci a zábavu, a to jak uvnitř komplexu, tak i na blízké soukromé pláži.

Tento skvost slibuje být jedním z exkluzivních rezidenčních projektů na celém Kypru.

Poplatky navíc : DPH , připojení , dan z nabyti , pro celkový postup kontaktujte makléře.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
392 m2
Pozemek
550 m2
Užitná plocha
165 m2
Terasa
204 m2
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
392 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00