Luxusní byt 3+kk v moderním rezidenčním komplexu v blízkosti golfového hřiště.

Villamartin, Španělsko – ID 13761
236 000 € ≈ 5 931 860 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Nabízíme vám hezký apartmán o dispozici 3+kk s celkovou podlahovou plochou 72,95 m² a užitnou plochou 62 m², který se nachází ve druhém podlaží čtyřpatrové budovy, situován v oblíbené lokalitě Villamartin na Costa Blance ve Španělsku. Byt je ve stádiu hrubé stavby, plánované kolaudace v roce 2024. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu a balkon o velikosti 11,9 m². Navíc je k dispozici parkovací stání.

Díky novostavbě budete mít možnost upravit interiér dle svých představ a potřeb. Apartmán je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninové pobyty díky výborné lokalitě a vysokému standardu vybavenosti v okolí.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty a supermarketů. Doprava je zajištěna prostřednictvím MHD, autobusů a dobře přístupných silnic.

Pro milovníky aktivního životního stylu je v lokalitě mnoho příležitostí k volnočasovým aktivitám, jako je koupání a golf. Villamartin je známý svými golfovými hřišti a blízkostí krásných pláží.

Jako bonus kupující neplatí provizi. Po zakoupení nemovitosti se staráme o veškeré poprodejní služby na místě, takže se můžete soustředit na užívání si nového domova bez zbytečných starostí.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro investici do kvalitní nemovitosti v žádané lokalitě. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Team MNM

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
72 m2
Užitná plocha
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00