Luxusní 3+kk s úchvatným výhledem na moře

Limassol, Kypr – ID 13461
670 000 € ≈ 16 827 050 Kč
Plocha 112 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/4
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Vstupte do světa přepychu v projektu, kde je každý detail pečlivě vybrán tak, aby nově definoval luxusní bydlení. Tento apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny. V ceně je zahrnuto také parkovací místo.

Projekt nabízí šest apartmánů se 2 ložnicemi a jeden podkrovní byt se 3 ložnicemi, všechny s balkony s úchvatným výhledem na moře. Pečlivý proces návrhu projektu hladce propojuje venkovní prostředí s vnitřními prvky. Prostorné balkony v každém apartmánu poskytují idylické prostředí pro svěží zeleň a pohodlné posezení. Korunním klenotem je exkluzivní střešní prostor vyhrazený pro penthouse se soukromou vířivkou a dostatkem míst k sezení – svatyně nad panoramatem města.

Obyvatelé si mohou dopřát klid svého okolí a přitom být jen pár okamžiků od pulzujícího pulzu Limassolu. Fasádní design projektu je navíc bezproblémovou integrací elegance a pohodlí, s bílými kamennými ozdobami, které vyvažují tmavě šedý obklad stěn, což pozvedá koncept městského bydlení v Limassolu.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Plocha
112 m2
Užitná plocha
92 m2
Balkon
18 m2
Parkování
Ano
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00