Krásný byt 1+kk u Severní pláže, Primorsko

Primorsko, Bulharsko – ID 14669
47 800 € ≈ 1 211 730 Kč
Plocha 38 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 2/4
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Exlusivní zastoupeni!

Byty ke koupi v Primorsku – Vaše příležitost k bydlení u Severní pláže

Nabízíme ke koupi moderní byty různých velikostí a dispozic v jedné z nejvyhledávanějších lokalit na bulharském Černomoří – v Primorsku, u oblíbené Severní pláže. Byty jsou dokončovány na klíč a fotografie jsou pouze ilustrační. Pokud budete potřebovat pomoc s nákupem nábytku a vybavením, nabízíme Vám služby za bezkonkurenční ceny, které zahrnují vše od výběru po kompletní realizaci.

Konkrétní byt 1+kk se nachází v prvním patře, jeho celková plocha činí 38,21m2.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a staňte se součástí prestižní komunity v jednom z nejžádanějších letovisek na bulharském pobřeží.

Proč investovat do bytu v Primorsku?

Primorsko, nazývané perlou Černého moře, patří k nejkrásnějším letoviskům v Bulharsku. Město získalo ocenění modré vlajky za kvalitu svých pláží a čistotu moře. Jeho rozlehlé písečné pláže se táhnou podél pobřeží a přitahují milovníky slunce a mořských radovánek z celého světa. Pokud preferujete klidné prostředí u moře, ale zároveň toužíte po možnosti zábavy, Primorsko nabízí obojí v dokonalé harmonii.

Přírodní krásy a zážitky

Objevte krásu písčitých dun v Primorsku, které dodávají této lokalitě jedinečný ráz a tvoří malebné scenérie pro nezapomenutelné fotografie. Duny navíc chrání město před silnými větry, což vytváří příjemné mikroklima pro relaxaci.

Primorsko má také pestrou nabídku nočního života. Můžete si vybrat mezi stylovými kluby, bary, tradičními restauracemi nebo si vychutnat poklidný večer na pláži s drinkem v ruce. Gurmánským zážitkům nechybí široký výběr restaurací, kaváren a bister, kde si pochutnáte na čerstvých mořských plodech a regionálních specialitách.

Největší pláže na bulharském Černomoří

Primorsko leží na poloostrově mezi lagunou Stomopolu a Ďábelským zálivem na úpatí pohoří Strandža. Místní pláže jsou největší a nejdelší na celém bulharském pobřeží, s celkovou plochou přes 1045 tisíc m². Každá pláž má své kouzlo a je součástí malebného přírodního prostředí, které láká jak místní obyvatele, tak turisty z celého světa. Mezi nejoblíbenější pláže patří:

“Arkutino”

“Ústí Ropotamo”

“Perla”

“Stomopolu”

“Primorsko – sever”

“Primorsko – jih”

“Ďábelský záliv”

“MMTs”

“Alepu”

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE je odborníkem na prodej ověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Nabízíme kompletní servis, který zahrnuje nejen výběr nemovitosti, ale i pomoc s právními úkony, správou a údržbou. Pomůžeme Vám vybrat nemovitost, která bude splňovat Vaše potřeby, a zajistíme, aby Vaše investice byla co nejvýhodnější.

Působíme na bulharském trhu celoročně a naše znalosti a zkušenosti nám umožňují poskytovat klientům komplexní služby od koupě až po pronájem a následnou správu nemovitosti. Kromě Primorska působíme v dalších populárních destinacích jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a mnoho dalších. Díky našemu profesionálnímu přístupu se na nás můžete spolehnout ve všech fázích procesu koupě nemovitosti.

Pokud hledáte kombinaci krásné přírody, kvalitního zázemí a pestrého společenského života, Primorsko je ideální volbou pro Váš nový domov nebo rekreační bydlení. Nechte se unést kouzlem tohoto výjimečného města a investujte do nemovitosti, která bude odpovídat Vašim představám!

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
38 m2
Užitná plocha
30.34 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00