Investiční vila vedle nejnovější Mariny na Kypru , vlastní pozemek a bazén

Paralimni, Kypr – ID 14239
542 000 € ≈ 13 587 940 Kč
Plocha 230 m2
Dispozice 3+1
Moře 600 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 2258 €
Roční výnos: 5.0%

Hledáte nemovitost na Evropském Kypru 30 min od letiště přímo od developera s garantovaným výnosem 5 až 8 % ročně ? Jste na správném místě, jsme zástupci developera na českém trhu. Poradíme jak získat zpět DPH a ušetřit 19% z ceny nemovitosti.

Tento luxusní projekt vil situovaný v kosmopolitním přímořském letovisku Protaras, které je známé svými oceňovanými plážemi, řadícími se mezi nejlepší v Evropě. Tento úžasný projekt, nacházející se v oblíbené a rychle se rozvíjející oblasti Pernera, v blízkosti nejnovější Mariny na Kypru.

Komplex ztělesňuje luxus pod renomovaným názvem Blue Homes, největší stavební společnosti v okrese Famagusta. Tento projekt se skládá z 18 honosných vil a představuje vynikající příležitost jak pro investici, tak pro vlastnictví domu. Rezidence se pyšní čistými, minimalistickými geometrickými liniemi, výrazným designem a vytříbenou estetikou, která je patrná v přírodních tónech interiérů i exteriérů. Každá vila má vlastní bazén, zahradu a střešní zahradu s úchvatným výhledem na moře. Kryté terasy v přízemí hladce spojují vnitřní a venkovní prostory, čímž vytvářejí příjemné prostředí pro celoroční využití středomořského klimatu Kypru.

O správu nemovitosti se postaráme od začátku do konce. Můžete na nás spoléhat ve všech ohledech.

Koupí naší nemovitosti nekončíte, ale teprve začínáte. Váš tým MNM.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
230 m2
Pozemek
307 m2
Užitná plocha
153 m2
Terasa
53 m2
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
195 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00