Hezký 4+kk s obrovskou terasou a bazénem v moderním rezidenčním komplexu.

Costa Blanca, Španělsko – ID 14090
257 000 € ≈ 6 442 990 Kč
Plocha 82 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/1
Moře 2 000 m
Stav Ve výstavbě

Představujeme vám krásný 4+kk byt se 3 ložnicemi o rozloze 96,96 m² a celkovou obytnou plochou 82,40 m², který se nachází v přízemí dvoupatrové budovy v oblíbené oblasti Alicante na pobřeží Costa Blanca ve Španělsku. K bytu náleží velká terasa o rozloze 90,49 m², ideální pro opalování, grilování a užívání si krásného počasí. Byt bude dokončen v roce 2025 a nabízí možnost přizpůsobit interiér dle vašich představ a potřeb.

Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a koupelnu. Komplex, ve kterém se byt nachází, nabízí společný bazén, kde můžete relaxovat v horkých letních dnech, a k dispozici je také parkovací místo.

Tento apartmán je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninové pobyty, díky své výborné lokalitě a vysokému standardu vybavenosti v okolí. Největším lákadlem je blízkost moře, které je jen kousek od komplexu, takže si můžete kdykoli užít pláže a pobřežní procházky. Komplex se nachází v Alicante, městě známém svou bohatou historií, krásnými plážemi a skvělou infrastrukturou. V blízkosti jsou veškeré služby, sportovní zařízení, pláže i několik golfových hřišť. Alicante je rovněž domovem mnoha kulturních památek, tradičních restaurací a nabízí celoroční příjemné klima, což z něj činí ideální místo pro život i dovolenou.

Pokud přemýšlíte o životě ve Španělsku, nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Ať už hledáte své hlavní bydliště nebo druhou rezidenci, s Moje Nemovitost U Moře vám pomůžeme celý proces zvládnout hladce a ve vašem vlastním jazyce. A pokud hledáte investiční nemovitost, postaráme se o to také!

Podlaží
1
Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
82 m2
Užitná plocha
69.8 m2
Terasa
90.49 m2
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00