Hezký 1+kk s výhledem na bazén v komplexu Sunny View South, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14754
46 900 € ≈ 1 188 915 Kč
Plocha 38 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 2/5
Moře 600 m
Poplatek za služby 5 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám apartmán 1+kk v komplexu Sunny View South, Sluneční pobřeží, Bulharsko

Nabízíme Vám prostorný apartmán 1+kk o celkové ploše 38 m², který se nachází ve druhém podlaží pětipatrového komplexu Sunny View South na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Apartmán je vhodný pro trvalé bydlení nebo jako investice k pronájmu.

Dispozice bytu:

Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Koupelna s toaletou

Balkón s výhledem na bazén

Vybavení a Výhody Komplexu Sunny View South

Komplex Sunny View South se nachází v jižní části letoviska Slunečné pobřeží, pouhých 600 metrů od krásné písečné pláže. Tato výhodná poloha poskytuje rezidentům klidné a příjemné prostředí, přičemž centrum letoviska s pestrou nabídkou obchodů, restaurací a kaváren je v docházkové vzdálenosti. V blízkosti komplexu se nachází také autobusová zastávka s pravidelnými spoji do okolních měst a letovisek.

Vybavení komplexu:

Plavecký bazén s relaxační zónou

Dětské hřiště

Restaurace a bar

Recepce s nepřetržitým provozem

24hodinová ostraha

Parkoviště pro rezidenty

Výtah pro pohodlný přístup do všech pater

Roční poplatek za údržbu činí 5 €/m².

Proč Investovat Do Nemovitosti na Slunečním Pobřeží?

Sluneční pobřeží je největším a nejpopulárnějším letoviskem na bulharském pobřeží Černého moře, známé pro své výborné klimatické podmínky, 8 km dlouhou písečnou pláž a pestrou nabídku aktivit a služeb. Letovisko nabízí skvělou infrastrukturu, živou promenádu, množství restaurací, barů a nočních klubů. Blízkost historického města Nesebar, zapsaného na seznamu UNESCO, činí tuto oblast ještě atraktivnější.

Pláž ve Slunečném pobřeží je charakteristická jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s malými dětmi nebo neplavce. Kromě plážového odpočinku si můžete užít i různé vodní sporty a aktivity. Letovisko se pyšní také zábavními parky, včetně oblíbeného Aquaparku Action, kde najdete tobogány, bazény, vířivky a mnoho dalších atrakcí pro všechny věkové kategorie.

Proč Koupit Nemovitost Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a ověřených apartmánů v letoviscích jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, pronájem a poprodejní servis, což dělá investici do našich nemovitostí bezproblémovou a ziskovou.

Naše Výhody:

Důkladně prověřené nabídky: Nabízíme pouze kvalitní a ověřené nemovitosti.

Celoroční podpora: Jsme na místě po celý rok a zajišťujeme veškerou správu nemovitosti.

Kompletní servis: Pomůžeme s veškerou administrativou, údržbou i pronájmem, abyste se mohli bez starostí soustředit na svou investici.

Proč Investovat v Bulharsku?

Bulharsko nabízí výhodné investiční příležitosti díky příznivým cenám nemovitostí, rostoucí turistické popularitě a stabilní ekonomice. Letoviska jako Slunečné pobřeží a Sveti Vlas jsou ideální pro sezónní pronájem, což poskytuje vysoký ziskový potenciál. Výborná dopravní dostupnost a atraktivní lokalita dělají z Bulharska skvělou volbu pro ty, kteří hledají rekreační nebo investiční nemovitost u moře.

Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o této výjimečné nabídce! Nabízíme kompletní servis a profesionální poradenství pro všechny, kteří hledají nemovitost na bulharském pobřeží Černého moře.

Podlaží
2
Počet podlaží
5
Dispozice
1+kk
Plocha
38 m2
Užitná plocha
33.44 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
340 m
Lékař
380 m
Kavárna
340 m
Restaurace
360 m
Bar
360 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00