Atraktivní jižně orientovaný apartmán s výhledem na moře a hory v Isla Plana, Murcia, Španělsko

Isla Plana, Španělsko – ID 14706
159 995 € ≈ 4 050 273 Kč
Plocha 55 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/1
Moře 290 m
Stav Volné
Období Celoroční

Tento krásný nízkoúdržbový apartmán se 2 ložnicemi a 1 koupelnou se nachází v žádané přímořské lokalitě Mojon Hills Resort, jen pár minut od pláže Isla Plana a zálivu Mazarrón.

Nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlí, relaxaci a nádherné výhledy na moře a hory v klidném prostředí.

Apartmán je plně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování, včetně přiděleného podzemního parkovacího místa a přístupu k bazénu v uzavřeném komplexu.

Tento jižně orientovaný apartmán nabízí panoramatické výhledy na moře a hory díky svým dvěma prostorným terasám. Hlavní terasa o rozloze 45 m² je přístupná přímo z obývacího pokoje a ložnice a poskytuje dostatek soukromí pro odpočinek. Terasa je vybavena zatahovací markýzou, venkovní sprchou a poskytuje ideální místo pro venkovní posezení s výhledem na záliv Mazarrón. Díky orientaci na jih si zde můžete vychutnávat slunce po celý den.

Vstup do apartmánu vede přes prostornou zadní terasu, která nabízí nádherný výhled na okolní hory a přírodu. Bezpečnostní dveře vás zavedou do otevřeného obývacího pokoje spojeného s jídelním koutem. Odtud vedou francouzské dveře přímo na hlavní terasu s výhledem na moře, což dodává prostoru světlost a vzdušnost.

Kuchyně je moderně zařízená a vybavená dostatečným úložným prostorem a spotřebiči, včetně varné desky, trouby, lednice a myčky. Kuchyně je propojena s terasou přes skleněné dveře, což umožňuje snadný přístup pro venkovní stolování.

Obě ložnice jsou vybaveny vestavěnými skříněmi a klimatizací. Hlavní ložnice má vlastní vstup na terasu s výhledem na moře, což z ní dělá ideální místo pro ranní kávu s výhledem na východ slunce. Koupelna je moderně zařízená a vybavená sprchovým koutem se skleněnou zástěnou.

Tento apartmán nabízí kompletní komfort, který splňuje všechny požadavky na kvalitní bydlení v přímořské oblasti. Součástí je také přidělené podzemní parkovací místo, dvojitě prosklená okna a centrální klimatizační systém, který zajišťuje příjemné teploty po celý rok.

Isla Plana je malebná přímořská vesnice ležící mezi historickým městem Cartagena a turisticky atraktivním zálivem Mazarrón. Tato oblast je známá svými přírodními plážemi a zátokami, které nabízejí křišťálově čistou vodu a klidné prostředí pro koupání, potápění a vodní sporty. Isla Plana je rovněž vyhledávaná pro své termální lázně "Marrana", které jsou místem kulturního významu.

Mazarrón se může pochlubit více než 35 kilometry pobřeží s nádhernými plážemi, z nichž mnohé získaly ocenění Modré vlajky za svou čistotu a kvalitu služeb. Mezi nejznámější pláže patří Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares a Playa de Rihuete, které jsou certifikovány prestižní značkou kvality Q pro turistické destinace.

Mojon Hills Resort se nachází jen několik minut od pláže Isla Plana a nabízí snadný přístup k dalším plážím v oblasti zálivu Mazarrón. Letiště Corvera (Murcia) je vzdálené přibližně 40 minut jízdy autem a mezinárodní letiště Alicante je dosažitelné za přibližně 90 minut. Tato strategická poloha poskytuje rychlé spojení do hlavních měst v regionu a také snadný přístup k nákupním a zábavním možnostem.

V blízkém okolí najdete mnoho restaurací, barů a kaváren, kde si můžete vychutnat čerstvé mořské plody a tradiční španělské pokrmy. Isla Plana a Mazarrón jsou skvělými destinacemi pro milovníky gastronomie, kteří ocení širokou nabídku jídel a přátelskou atmosféru místních podniků.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách ve Španělsku. Nabízíme kompletní podporu při koupi nemovitosti, včetně právního a administrativního poradenství, abychom zajistili bezproblémový průběh celého procesu. Díky našim dlouholetým zkušenostem na španělském trhu vám pomůžeme najít ideální nemovitost, která splní vaše požadavky a očekávání.

Kontaktujte nás a domluvte si osobní prohlídku tohoto jedinečného apartmánu s výhledem na moře v exkluzivním resortu Mojon Hills. Těšíme se, že vám pomůžeme realizovat váš sen o vlastním bydlení u moře!

Podlaží
1
Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
55 m2
Užitná plocha
52 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00