4+kk, Elegantní vila s bazénem a úchvatnými výhledy v rezidenčním areálu Camposol, Španělsko

Camposol, Španělsko – ID 12889
199 900 € ≈ 4 982 508 Kč
Plocha 86 m2
Dispozice 3+kk
Moře 12 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Objevte kouzlo této samostatně stojící vily, která nabízí komfortní bydlení na pozemku o rozloze 600 m² v oblíbeném rezidenčním areálu Camposol Golf Development. Tato nemovitost disponuje 3 ložnicemi a 2 koupelnami, prostornou příjezdovou cestou a zahradou se vzrostlými rostlinami a výběrem ovocných stromů. Venkovní posezení pod pergolou je ideální pro relaxaci, zatímco jižně orientovaný pozemek nabízí dostatek slunečního svitu. K dispozici je soukromý bazén o rozměrech 8x4 m² a střešní terasa se třemi úložnými místnostmi. Okenní mříže a sítě proti hmyzu zajišťují bezpečnost a pohodlí.

Nemovitost je plně zařízená a vybavená bílým zbožím, klimatizací, stropními ventilátory, centrálním topením a krbem na dřevo. Terasa obklopující dům a štěrkované zahradní plochy poskytují dostatek prostoru pro venkovní aktivity a údržba je minimální. Výhledy na bazén a hory přispívají k atraktivitě tohoto domova.

Camposol (země slunce) se nachází v přírodním, širokém údolí obklopeném horskými pásmy a otevřenou krajinou. Rezidenční areál nabízí dvě obchodní centra s různými supermarkety, obchody, veterináři, optikami, kadeřnictvími, zubaři, bankou, poštou, bary a restauracemi s různými kuchyněmi včetně indické, čínské, španělské, anglické, italské a bulharské. Dále zde najdete zdravotní středisko, lékárnu a komunitní centrum. Samozřejmostí je také 18jamkové golfové hřiště a klubovna, kde se konají společenské akce a živá hudba.

Camposol je ideálně situován pouhých 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře a přístavu v Puerto de Mazarrón. Mezinárodní letiště Murcia (Corvera) je vzdálené 30 minut jízdy a letiště Alicante přibližně 1 hodinu. Přijďte a objevte pohodlný život v této malebné části španělské krajiny.

Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
86 m2
Pozemek
600 m2
Užitná plocha
86 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
86 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00