3+kk s kamny, v dobře udržovaném komplexu, klidná oblast, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14745
96 800 € ≈ 2 453 880 Kč
Plocha 98 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 6/6
Moře 450 m
Poplatek za služby 10 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme Vám nádherný kompletně vybavený apartmán 3+kk o celkové ploše 98 m², který se nachází v šestém podlaží prestižního komplexu Pacific 3 na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Tento moderní apartmán je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro sezónní pronájem.

Dispozice bytu:

Vstupní chodba

Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Dvě ložnice

Koupelna s WC

Prostorná terasa s výhledem na bazén

Lokalita a vybavení komplexu: Komplex Pacific 3 je situován ve VIP zóně Slunečního pobřeží, na klidném a tichém místě. Pláž je vzdálena pouhých 450 metrů, což představuje pohodlnou pěší dostupnost. Komplex je plně zabezpečen a přístupný pouze pro majitele a hosty prostřednictvím čipového systému. Celý areál je ohraničen plotem, což zaručuje vysokou úroveň soukromí a bezpečnosti.

Vybavení komplexu Pacific 3:

Plavecký bazén s relaxačními zónami

Parkoviště pro rezidenty

24hodinová bezpečnostní služba

Zázemí vhodné pro trvalé bydlení i pronájem

Roční poplatek za údržbu činí 10 €/m².

Výhody Vlastnictví Nemovitosti na Slunečním Pobřeží, Bulharsko

Sluneční pobřeží je největším a nejznámějším turistickým letoviskem na bulharském pobřeží Černého moře. Letovisko se rozkládá několik kilometrů severně od Burgasu a pyšní se výbornými klimatickými podmínkami, 8 km dlouhou písečnou pláží s pozvolným vstupem do moře a bohatým zázemím pro rodiny s dětmi i mladé lidi, kteří hledají zábavu a relaxaci.

Promenáda podél pláže je lemována kavárnami, restauracemi a obchody, kde si můžete vychutnat místní kuchyni a nákupy. Během letní sezóny se zde koná mnoho kulturních akcí, koncertů a festivalů, které zaručují jedinečnou atmosféru. Ve Slunečním pobřeží najdete také moderní aquapark Action s množstvím skluzavek, tobogánů, bazénů a atrakcí vhodných pro všechny věkové kategorie.

Proč Investovat Do Nemovitosti Od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a ověřených apartmánů a domů v lokalitách jako jsou Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Sveti Vlas, Pomorie a další. Poskytujeme kompletní servis zahrnující pomoc s koupí, správou nemovitosti, pronájmem i poprodejními službami.

Naše Výhody:

Kompletní správa nemovitosti: Zajišťujeme vše od A do Z, včetně údržby, úklidu a správy pronájmu.

Lokalita: Výborné znalosti trhu a lokality v Bulharsku díky celoročnímu působení.

Kvalita a ověřené nabídky: Nabízíme pouze prověřené nemovitosti, které garantují bezpečnou a ziskovou investici.

Dlouhodobé partnerství: Naše spolupráce nekončí koupí nemovitosti, ale pokračuje dlouhodobou podporou a pomocí.

Proč Investovat v Bulharsku?

Bulharsko se stává stále oblíbenější destinací pro zahraniční investory díky výhodným cenám nemovitostí a rychle rostoucí ekonomice. Přímé spojení s evropskými městy, stabilní trh a ziskový potenciál z prázdninového pronájmu dělají z investice do nemovitosti na Slunečním pobřeží skvělou příležitost.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednejte si prohlídku nemovitosti ještě dnes! Jsme Vám k dispozici celoročně přímo na místě v Bulharsku a zajistíme kompletní servis při koupi a správě Vaší nové nemovitosti.

Podlaží
6
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
98 m2
Užitná plocha
86.24 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00