3+1 v nejluxusnějším projektů na Kypru, panoramatický výhled na moře, dvě koupelny

Limassol , Kypr – ID 13384
2 650 000 € ≈ 66 674 000 Kč
Plocha 180 m2
Dispozice 3+1
Podlaží 9/37
Moře 50 m
Stav Volné
Období Celoroční

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Projekt je 37 pater výjimečného bydlení na nábřeží, které nabízí exkluzivitu a vzácnost. Ikonická architektura dává panoramatu Limassolu novou výraznou definici, kterou poznáte z jakéhokoli místa ve městě. Projekt je vrcholem luxusního bydlení ve výškových budovách, který svým mezinárodním obyvatelům nabízí elegantní a luxusní životní styl se soukromím a diskrétní svobodou. Uvnitř zdí ONE jsou poskytované služby a vybavení exkluzivní pro jeho obyvatele, vytvářející oázu klidu a soukromí.

ONE se majestátně tyčí nad pobřežím Limassolu a je nejvyšší obytnou nábřežní věží v Evropě.

Jakmile vstoupíte do bytu ONE, okamžitě vás ohromí povznášející úroveň světla, neuvěřitelný výhled na moře, otevřený, velkorysý prostor a rafinovanost detailů. Teplé se snoubí se studeným v paletách interiérového designu s mramorem, sklem, kamenem a nerezovou ocelí, které vytvářejí svěží pocit, zatímco dřevo a přírodní odstíny vyzařují vrozený klid.

Luxusní byt se třemi ložnicemi se nachází v 9. podlaží. Cena je včetně všech dani a spotřebičů. Kvalita je patrná v celém bytě, od kuchyně s italským designem a spotřebiči Miele až po stěny ze dřeva a kamene. Ložnice vyzařují teplo díky parketové podlaze, podlahovému vytápění a skrytému systému VRV. Byt je také chytrým domem, kde lze osvětlení, závěsy a dokonce i hudbu ovládat z centralizované dotykové obrazovky.

Technická specifikace :

Italská kuchyně, spotřebiče Miele, Smart home, podlahové vytápění, VRV, posuvné skleněné dveře Vitrocsa, velké balkony, úžasné výhledy.

Infrastruktura pro residenty :

Posilovna, velký bazén s barem u bazénu, sauna, pára, VIP salonek, recepce, 24hodinová služba concierge.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Podlaží
9
Počet podlaží
37
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
180 m2
Užitná plocha
148 m2
Terasa
29 m2
Garáž
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00