2+kk s terasou, komplex Chairite, Košarica, Bulharsko

Košarica, Bulharsko – ID 14633
68 000 € ≈ 1 721 420 Kč
Plocha 76 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/4
Moře 800 m
Poplatek za služby 13 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízímeke koupi velké studio o celkové ploše 76 m², které se nachází ve 3. patře šesti patrové budovy v prestižním komplexu Chairite, Kosharitsa. Toto studio je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení v klidné eko lokalitě, pouhých 800 metrů od krásné písečné pláže a jen pár minut jízdy od oblíbených letovisek Slunečné pobřeží a Sveti Vlas. Poplatek za údržbu činí 12,5 EUR/m² ročně.

Výhody a vybavení komplexu Chairite:

2 velké bazény a dětský bazén, relaxační zóna a prostor pro grilování

2 bary a restaurace s výbornou gastronomií

Prodejna potravin přímo v areálu

SPA centrum pro relaxaci a péči o tělo

Dětský koutek s animačním programem

24hodinová ostraha pro maximální bezpečnost

Vlastní parkoviště

Pravidelná autobusová doprava do Slunečného pobřeží a Nesebaru

Výborná lokalita: Komplex se nachází v blízkosti Slunečného pobřeží a malebného městečka Kosharitsa. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, lékáren, bankomatů a restaurací. Díky pravidelné autobusové dopravě a dobré silniční dostupnosti se snadno dostanete do okolních letovisek i k dalším atrakcím v regionu.

Kosharitsa je malebná vesnička na úpatí pohoří Stara Planina, která spojuje nádhernou přírodu a čisté pláže s výbornými podmínkami pro rekreaci a turistiku. Oblast je ideální pro milovníky přírody, kteří si zde mohou užít procházky v lese, cyklistiku, ekoturistiku nebo rybolov v nedalekých rybnících. Místo nabízí dokonalou kombinaci klidu, krásných výhledů a čistého vzduchu, díky čemuž je vyhledávanou destinací pro rekreační i celoroční bydlení.

Obec Kosharitsa leží v nadmořské výšce 100 metrů, pouhých 3 km od Slunečného pobřeží, 31 km od mezinárodního letiště v Burgasu a přibližně 90 km od Varny. Lokalita je dobře propojena s okolními městy a letovisky díky kvalitní silniční infrastruktuře. V obci se nachází škola, obchody a krásný kostel na náměstí. Díky centrální vodovodní a kanalizační síti, telefonnímu a internetovému připojení nabízí tato lokalita veškerý komfort moderního bydlení.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Nabízíme široký výběr prověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Jsme místní odborníci a v Bulharsku působíme celoročně. Poskytujeme komplexní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí v lokalitách jako Kosharitsa, Slunečné pobřeží, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše spolupráce nekončí koupí – postaráme se o vaši nemovitost od A do Z.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
76 m2
Užitná plocha
67.64 m2
Terasa
Ano
Bazén
3 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
50 m
Lékař
1 km
Kavárna
960 m
Restaurace
660 m
Bar
770 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00