2+kk s terasou a výhledem na moře, komplex Kaliakria Resort, Kavarna

Kavarna, Bulharsko – ID 14507
82 500 € ≈ 2 090 963 Kč
Plocha 84 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/4
Moře 600 m
Poplatek za služby 1 090 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi prostorný apartmán 2+kk o celkové ploše 84 m² ve čtvrtém podlaží luxusního resortu Kaliakria resort, který se nachází v přímořském městě Kavarna na severním pobřeží Bulharska. Tento kompletně vybavený a zařízený apartmán s nádherným výhledem na moře je připraven k okamžitému nastěhování a nabízí vše potřebné pro pohodlný pobyt nebo investici do nemovitosti u moře.

Dispozice apartmánu: Apartmán zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním prostorem, ložnici, koupelnu s toaletou a velkou terasu s krásným výhledem na moře, kde můžete relaxovat. Apartmán je plně vybaven kvalitním nábytkem a spotřebiči, což umožňuje okamžité bydlení bez dalších investic.

Vybavení komplexu Kaliakria resort: Tento prémiový resort nabízí širokou škálu služeb a vybavení, včetně pěti venkovních bazénů, restaurací, baru, recepce, 24hodinové bezpečnostní služby, udržovaných zahrad, relaxačních zón, dětského hřiště a parkovacího stání. Vynikající dopravní dostupnost je zajištěna autobusy i osobními automobily.

Občanská vybavenost a lokalita: V těsné blízkosti apartmánu se nachází kompletní občanská vybavenost, včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty, supermarketů a dalších obchodů a služeb. Pláž je vzdálená pouhých 600 metrů, což vám poskytuje snadný přístup k moři a možnost užívat si vodní sporty a koupání. Roční poplatek za údržbu činí 1090 EUR, což zajišťuje trvale vysoký standard resortu.

Proč koupit nemovitost u moře od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Naše společnost, sídlící přímo v Bulharsku, se specializuje na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další. Díky dlouholetým zkušenostem nabízíme široký výběr ověřených nemovitostí, které jsou ideální pro investici i vlastní bydlení. Poskytujeme kompletní servis od koupě nemovitosti, přes její správu, až po poprodejní služby. Na nás se můžete spolehnout v každé fázi, náš vztah s klienty nekončí prodejem, ale pokračuje díky našim nadstandardním službám.

Kavarna – Ideální místo pro vaši investici Kavarna je malebné město na severním pobřeží Bulharska, známé svou bohatou historií, čistými plážemi a přírodními krásami. Nabízí klidné prostředí, ideální pro rodiny s dětmi, nebo pro ty, kteří hledají odpočinek daleko od přeplněných turistických letovisek. Město je také známé svými kulturními akcemi a festivaly, které dodávají místu živou atmosféru. V blízkosti jsou skvělé restaurace, kavárny a mnoho možností pro volnočasové aktivity.

Proč investovat do nemovitosti u moře v Bulharsku? Bulharsko se stává čím dál atraktivnější destinací pro investice do nemovitostí, zejména díky svým nízkým životním nákladům, příznivému klimatu a neustále se rozvíjející infrastruktuře. Investice do nemovitosti v Bulharsku je nejen skvělým způsobem, jak si užít krásy Černého moře, ale také dlouhodobě zajistit hodnotu vašich peněz.

Kontaktujte nás ještě dnes, abychom vám pomohli najít vaši ideální nemovitost u moře!

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
84 m2
Užitná plocha
73.2 m2
Terasa
Ano
Bazén
5 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
5 km
Kavárna
5 km
Restaurace
60 m
Bar
770 m
Škola/školka
5 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00