1+kk v bohatě vybaveném komplexu Sunny Day 6, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14777
29 900 € ≈ 756 321 Kč
Plocha 30 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/4
Moře 4 000 m
Poplatek za služby 580 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Představujeme vám útulný apartmán 1+kk o celkové ploše 30 m², který se nachází ve čtvrtém patře čtyřpatrové budovy v oblíbeném komplexu Sunny Day 6, nedaleko letoviska Slunečné pobřeží. Apartmán zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnu s toaletou a je ideální jak pro rekreaci, tak pro investici do nemovitosti u moře.

Vybavení a výhody komplexu Sunny Day 6:

Komplex Sunny Day 6 se skládá z 1 400 apartmánů a nabízí celou řadu služeb a vybavení, díky kterým si zde užijete pohodlnou a bezstarostnou dovolenou:

6 bazénů včetně dětského bazénu

Dětské hřiště

Fitness centrum, SPA, obchod, restaurace, bar a kavárna

Sportovní hřiště: basketbal, fotbal, tenisové kurty a mini golf

24hodinová ostraha, video dohled, vrátný

Zelené plochy a parkoviště

Doprava na Slunečné pobřeží pomocí minibusu z komplexu

Vzdálenost od pláže je 4 km, což zajišťuje klid a pohodlí, a přesto snadný přístup k letoviskům a zábavě. Roční poplatek na údržbu činí 580 €.

Výhody vlastnictví bytu u moře

Apartmán v Sunny Day 6 je ideální pro ty, kteří hledají cenově dostupné bydlení u moře s bohatým vybavením. Komplex nabízí skvělou příležitost pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem, čímž se stává výhodnou investicí.

O oblasti Tankovo a Slunečné pobřeží

Tankovo je malebná obec v blízkosti Slunečného pobřeží, vzdálená jen 4 km od moře. Nachází se v regionu Burgas a je dobře napojená na okolní města a letoviska. Tato oblast je obklopena zelenými pláněmi, umělými jezery a nabízí úchvatný panoramatický výhled na zátoku Slunečného pobřeží.

Slunečné pobřeží je jedno z největších a nejoblíbenějších letovisek v Bulharsku, s širokými písčitými plážemi, bohatým nočním životem a množstvím atrakcí pro rodiny s dětmi. Blízkost historického Nesebaru a moderního města Burgas zajišťuje rozmanité možnosti kulturního a společenského vyžití.

Proč koupit nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Jsme specialisté na bulharský trh s nemovitostmi a nabízíme širokou škálu kvalitních a prověřených nemovitostí v oblastech jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Aheloy, Pomorie a další. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitosti, asistenci při koupi i pronájmu a poprodejní servis.

Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech – koupí náš vztah nekončí, ale teprve začíná.

Proč investovat v Bulharsku?

Bulharsko je stále populárnější destinací díky nízkým cenám nemovitostí, stabilní ekonomice a rozvíjejícímu se turistickému ruchu. Investice do apartmánu u moře poskytuje vysoký potenciál pro zisky z pronájmu, ať už krátkodobého nebo dlouhodobého. Slunečné pobřeží je ideální lokalitou pro dovolenou i celoroční bydlení.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
30 m2
Užitná plocha
26.4 m2
Bazén
6 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
3 km
Lékař
3 km
Kavárna
2 km
Restaurace
3 km
Bar
1 km
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00