Velka vila 3+1 s bazénem a pozemkem v top projektů na Kypru

Pafos, Kypr – ID 14860
420 000 € ≈ 10 596 600 Kč
Plocha 155 m2
Dispozice 3+1
Moře 2 500 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Tento nádherný komplex se nachází v pulzujícím centru Paphosu a nabízí výjimečnou kombinaci luxusu a pohodlí. Tento promyšleně navržený projekt zahrnuje ohromující kolekci vil se třemi ložnicemi, stylových apartmánů se dvěma ložnicemi, elegantních mezonetů se třemi ložnicemi a tří maloobchodních prodejen. Ať už hledáte rodinný dům nebo investiční příležitost, projekt vás nadchne.

Jednou z jeho výjimečných vlastností je bezkonkurenční poloha. Nachází se jen pár minut od hlavních atrakcí města, jako je Kings Avenue Mall, široká nabídka restaurací a barů, a krásné pláže, což obyvatelům poskytuje snadný přístup ke všemu, co Paphos nabízí. Pro studenty a akademiky je blízkost tří renomovaných univerzit ještě atraktivnějším bonusem.

Projekt se nachází ve velmi vyhledávané rezidenční čtvrti Exo Vrysi, v blízkosti oblíbené oblasti Universal, a nabízí klidné prostředí, aniž by se muselo ustoupit z pohodlí. Zažijte dokonalou rovnováhu mezi městským životem a uvolněným pobřežním kouzlem.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team mojenemovitostumore.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
155 m2
Pozemek
165 m2
Užitná plocha
120 m2
Terasa
37 m2
Garáž
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
155 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00