Skvělý 2+kk na Jižním Kypru

Paralimni, Kypr – ID 14800
158 000 € ≈ 3 987 920 Kč
Plocha 70 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 4 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Tento skvělý komplex si klade za cíl nově definovat městský život v Paralimni. Nachází se v rozvíjející se oblasti města Paralimni, tento moderní luxusní apartmánový komplex nabízí obyvatelům všechny výhody čtvrti Famagusta. Se snadným přístupem do centra a ke službám Paralimni si obyvatelé mohou také užít vyhlášené pláže Protaras a pulsující energii nedalekého turistického letoviska, které jsou dostupné během několika minut jízdy autem.

Komplex se skládá ze dvou bloků a celkem 22 bytů, od jednopokojových až po třípokojové, o rozloze 57 až 110 m². Komplex je navrženy tak, aby splňovaly požadavky moderního životního stylu. Každý apartmán se vyznačuje ergonomickým uspořádáním, moderním designem, vysoce kvalitními materiály a inovativními prvky.

Raya Lifestyle Apartments nejsou jen obyčejným bytovým komplexem, ale vylepšují pohodu svých obyvatel prostřednictvím pečlivě navržených venkovních prostor. Velká zelená plocha v rámci projektu poskytuje dechberoucí útočiště, zatímco vybavení, jako je basketbalové hřiště a dětské hřiště ve vnitřní zahradě, přispívá k jeho atraktivitě, což z něj činí skutečně jedinečné životní prostředí.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
70 m2
Užitná plocha
57 m2
Terasa
13 m2
Garáž
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00