Prodej přízemního apartmánu 4+kk, nacházejícího se v Condado de Alhama ve slunném Španělsku.

Condado de Alhama, Španělsko – ID 12873
97 000 € ≈ 2 436 155 Kč
Plocha 48 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/1
Poplatek za služby 100 € za měsíc
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme prodej bytu 3+kk v atraktivní lokalitě Condado de Alhama, Španělsko. Tento byt se nachází jen 25 km od moře. Tento cihlový byt o celkové podlahové ploše 48 m² a užitné ploše 60 m² se nachází ve třetím podlaží jednoho patrového domu. Byt je v osobní vlastnictví a je v perfektním stavu.

Jedna se o přízemní apartmán s 3 ložnicemi a 1 koupelnou, otevřeným obývacím pokojem a kuchyní, společným bazénem, vyhrazeným parkovacím místem, klimatizací, plně zařízený, v pěší vzdálenosti od všech služeb; měsíční poplatek za komunitu činí 100 €, což zahrnuje WIFI, pojištění, bezpečnost, údržbu společných prostor a 24/7 ostrahu.

Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři ložnice, koupelnu a terasu, která je ideální pro relaxaci na čerstvém vzduchu. Součástí prodeje je i parkovací stání, které zajistí pohodlné parkování vašeho vozu.

Condado de Alhama je oblíbenou lokalitou, která nabízí kompletní občanskou vybavenost a je ideální jak pro stálé bydlení, tak pro rekreační pobyty. Nemovitost se nachází v klidném prostředí, které zároveň poskytuje rychlou dostupnost do centra města a k moři.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení na stáří u moře, a zároveň v klidné lokalitě a prostředí ve Španělsku s možnostmi rekreačních aktivit a plnou občanskou vybaveností. Španělsko je skvělou volbou pro stárnutí díky svému příznivému klimatu, které nabízí teplé a slunečné počasí po většinu roku. Zdravotní péče je zde na vysoké úrovni, a díky bohaté kultuře a rozmanitým aktivitám je zde snadné udržovat aktivní životní styl. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či sjednání prohlídky.

Děkujeme, že jste si vybrali Moje Nemovitost U Moře, nejdůvěryhodnější firmu na trhu.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu ve Španělsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Plocha
48 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
12 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00