Patrový dům 3+kk, v blízkosti pláže, komplex Villa Romana, Elenite

Elenite, Bulharsko – ID 14907
194 000 € ≈ 4 896 560 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 3+kk
Moře 400 m
Poplatek za služby 12 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi patrový dům ve Villa Romana, Elenite – luxusní bydlení u moře

Tento dvoupodlažní dům s celkovou plochou 108 m² a dvorem o velikosti 60 m² je ideální pro ty, kteří hledají klidné a luxusní bydlení v prestižním komplexu Villa Romana. Nemovitost je kompletně vybavena novým luxusním nábytkem a je připravena k okamžitému nastěhování.

Dispozice domu:

1. patro: Prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelna s WC, komora, schodiště do druhého patra.

2. patro: Dvě ložnice, dvě terasy, koupelna s WC.

Před domem se nachází terasa a krásná zahrada s grilem, ideální pro relaxaci a posezení s rodinou nebo přáteli. Dům se prodává se stávajícím nábytkem.

Poplatek za údržbu činí 12 €/m² ročně.

Komplex Villa Romana nabízí širokou škálu vybavení, včetně:

Bazénů

Dětských hřišť

Relaxačních zón

24hodinové ostrahy

Parkoviště

V blízkosti komplexu naleznete vše, co potřebujete pro komfortní život nebo dovolenou: více než deset restaurací a barů, obchody, lékárny, turistické kanceláře, půjčovny aut a kol, škola surfování a mnoho dalších služeb.

Výhody lokality: Sveti Vlas, nacházející se jen 4 km od Slunečného pobřeží, je malebné letovisko s jedinečným mikroklimatem, které kombinuje čistý horský vzduch a mořské podnebí. Toto klima příznivě ovlivňuje zdraví, což činí tuto lokalitu ideální pro celoroční bydlení. Sveti Vlas je klidnější než rušné Slunečné pobřeží, a přitom nabízí krásné písčité a oblázkové pláže, čisté moře a pozvolný vstup do vody – ideální pro rodiny s dětmi i ty, kteří hledají klidný odpočinek.

Díky své poloze blízko větších turistických center poskytuje Sveti Vlas příjemnou alternativu pro všechny, kteří chtějí uniknout masovému turismu, a přitom zůstat v blízkosti veškerého vybavení a zábavy.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme odborníci na bulharské nemovitosti a nabízíme širokou škálu ověřených nemovitostí. Zajistíme vám kompletní servis – od výběru nemovitosti podle vašich požadavků, přes právní podporu při koupi, až po poprodejní služby a správu nemovitosti. Naše dlouholeté zkušenosti a působnost přímo v Bulharsku nám umožňují být spolehlivým partnerem pro každého, kdo chce investovat do nemovitosti u moře.

Investice do nemovitostí u moře je výhodná a dlouhodobě zhodnocující, a my vám rádi pomůžeme zvolit tu správnou nemovitost. S námi se nemusíte bát o svou investici – o vše se postaráme.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
60 m2
Pozemek
60 m2
Užitná plocha
108 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
108 m2
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
620 m
Lékař
4 km
Kavárna
3 km
Restaurace
270 m
Bar
460 m
Škola/školka
3 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00