novostavba 2+kk za skvělou cenu na Kypru

Deryneia, Kypr – ID 13355
125 000 € ≈ 3 143 125 Kč
Plocha 69 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/4
Moře 4 000 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jsme výhradní zástupci developera na Kypru a tento projekt můžete mít pouze u nás. Neplatíte nám provizi za zprostředkovaní obchodu, nakupujete přímo od prodávajícího.

Tato ohromující třípodlažní obytná budova se nachází v okouzlujícím srdci Deryneie a nabízí kombinaci moderního designu a tradičního vesnického kouzla. Projekt nabízí 10 krásně zpracovaných bytů, které poskytují řadu možností od útulných jednotek s jednou ložnicí až po prostorné domy se dvěma a třemi ložnicemi. Každý apartmán je navržen s pečlivým důrazem na detail a může se pochlubit moderními povrchovými úpravami a dostatkem přirozeného světla. Nachází se jen co by kamenem dohodil od místní občanské vybavenosti, obyvatelé si užijí pohodlí nedalekých obchodů, kaváren a kulturních atrakcí, což z něj činí ideální volbu jak pro pohodlí, tak pro komunitní bydlení.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
69 m2
Užitná plocha
52 m2
Terasa
16 m2
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00