Nádherný rodinný dům ve stylu Fortuna s vlastním bazénem v oblíbené lokalitě Camposol, Španělsko!

Camposol, Španělsko – ID 12869
169 000 € ≈ 4 247 815 Kč
Plocha 439 m2
Dispozice 4+kk
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji nádhernou samostatně stojící rodinný dum ve stylu Fortuna, nacházející se v oblíbené lokalitě Camposol, Španělsko. Tento romantický a útulný dům o dispozici 4+kk, s celkovou obytnou plochou 89,4 m², je ideálním místem pro klidný a pohodlný život. Dům je postaven na prostorném pozemku o výměře 350 m², který poskytuje dostatek místa pro venkovní aktivity a relaxaci.

Nemovitost se pyšní soukromým bazénem o velikosti 5x3 m, který je obklopen pečlivě udržovanou zahradou plnou vzrostlých keřů a okrasných rostlin. Tato oáza klidu vám poskytne maximální soukromí a možnost osvěžit se pod španělským sluncem. Na zahradě se dále nachází zastřešený prostor pro grilování a venkovní posezení, kde můžete trávit příjemné letní večery s rodinou a přáteli.

Dům je vybaven prostornou terasou o ploše 29,4 m², která je zčásti prosklená a slouží jako zimní zahrada. Z této terasy se nabízí přístup na střešní solárium, odkud si můžete vychutnat úchvatné výhledy na okolní hory a krajinu. Interiér domu je velmi světlý a prostorný, s velkým obývacím pokojem, který je vybaven krbovými kamny pro chladnější večery, a plně vybavenou kuchyní se všemi spotřebiči.

Hlavní část domu zahrnuje dvě ložnice s vestavěnými skříněmi a rodinnou koupelnu se sprchovým koutem. Dále je k dispozici samostatný apartmán pro hosty, který se nachází v dolním patře domu a disponuje dalšími dvěma ložnicemi, koupelnou, obývacím pokojem a kuchyní. Tento apartmán je ideální pro návštěvy nebo jako prostor pro dospívající děti či prarodiče.

Camposol je vyhledávaná rezidenční oblast, která nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně dvou obchodních center, a je pouze 15 minut jízdy od krásných pláží Středozemního moře a malebné mariny v Puerto de Mazarrón. Murcia International Airport (Corvera) je vzdálen méně než 30 minut jízdy a na letiště v Alicante se dostanete za přibližně hodinu.

Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají útulné a komfortní bydlení v jednom z nejkrásnějších koutů Španělska. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvte prohlídku tohoto výjimečného domu. U nás v Moje Nemovitost u Moře reagujeme okamžitě. Dokážeme vám zajistit i výhodné financování vašeho záměru ve španělské bance. Následně se umíme postarat o kompletní servis za pomoci delegátů na místě.Těšíme se na vaši návštěvu!

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
439 m2
Pozemek
350 m2
Užitná plocha
89.4 m2
Terasa
29.4 m2
Garáž
Ano
Zastavěná plocha
60 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00