Luxusní apartmány ve fantastické rezidenci s bazénem a výhledem na hory.

Alicante, Španělsko – ID 14452
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka
Získejte nejlepší cenu - kupujte přímo od developera. 
 
 
Představujeme vám exkluzivní developerský projekt, který vám zaručeně padne do oka. Tento projekt spojuje moderní architekturu, luxusní vybavení a jedinečnou lokalitu, která poskytuje klid golfového prostředí a zároveň blízkost živého středomořského pobřeží. Užijte si výhledy na hory a golfová hřiště přímo z pohodlí vašeho nového domova, a to vše s možností snadného přístupu k plážím a nočnímu životu. Tento projekt vám nabízí kombinaci elegance a relaxace, kterou si zamilujete.
 

Tento nádherný komplex nabízí luxusní apartmány 3+kk a 4+kk, kde se snoubí elegance, pohodlí a ideální poloha pro ty, kteří hledají dokonalé místo k životu nebo investici. Komplex se skládá z 72 exkluzivních apartmánů a mezonetů se zahradami, společným bazénem pro dospělé a dětským bazénem. K dispozici je také dětské hřiště a další vybavení, které vaší rodině umožní užívat si vše v maximálním bezpečí a klidu.

Užitná plocha: 99.25 m² - 127,09 m²
Terasy: 10.79 m² - 40.1 m²

Všechny apartmány v tomto nádherném komplexu mají plně vybavené kuchyně s varnou deskou, digestoří a troubou, ohřev vody pomocí aerotermálního systému, hladkou bílou malbu na stěnách a stropech, okna a dveře z PVC s dvojitým zasklením. Kromě toho jsou všechny byty vybaveny klimatizací a topnými tělesy, stejně jako vestavěnými skříněmi ve všech ložnicích.

Apartmány mají soukromé parkování, společný bazén pro dospělé i děti, a multifunkční místnost. Přízemní apartmány disponují soukromou zahradou, zatímco mezonetové byty mají velké terasy.

Terasy jsou ideální pro celodenní stolování a nabízejí dechberoucí výhled na hory Sierra de las Águilas nebo na úchvatné golfové hřiště.

Obyvatelé komplexu mají k dispozici malý supermarket, restauraci a bar, klub, fitness centrum a tenisové kurty. Díky své prvotřídní poloze je tento dům vzdálený pouhých 10 minut jízdy od zlatých pláží Alicante (20 km) a letiště Alicante (18 km)V blízkosti se nachází historická vesnice Monforte del Cid s množstvím místních památek. 

Cena od 220 000 €

Alicante

Alicante je jedním z nejoblíbenějších měst na pobřeží Středozemního moře a jeho zlaté pláže a teplé podnebí přitahují každoročně tisíce turistů i rezidentů z celého světa. Díky moderní infrastruktuře, blízkosti mezinárodního letiště a živé kultuře nabízí Alicante ideální kombinaci pro život, dovolenou i investici do nemovitostí. Město je také známé svou bohatou historií, gastronomií a malebnými promenádami, což z něj činí jedinečné místo pro ty, kdo hledají aktivní a kvalitní životní styl u moře. Alicante je navíc jen krátkou jízdou od klidných oblastí, jako je Alenda, kde si můžete užívat relaxaci u golfového hřiště, a zároveň být blízko k městským službám a zábavě.

Výhody koupě nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitosti ve Španělsku je skvělou volbou nejen kvůli slunečnému počasí a krásnému prostředí, ale také díky stabilnímu realitnímu trhu. Španělsko nabízí širokou škálu nemovitostí, od luxusních vil až po moderní apartmány, a díky relativně dostupným cenám je možné najít nemovitost, která bude odpovídat vašim potřebám i rozpočtu. Navíc, vlastnictví nemovitosti ve Španělsku často přináší daňové výhody a možnost návratu investic prostřednictvím pronájmu. Garantovaný výnos je jedním z hlavních důvodů, proč je koupě nemovitosti v této zemi tak populární. Španělsko je díky své poloze a životnímu stylu atraktivním místem pro trvalý pobyt, sezónní dovolenou nebo výhodnou investici do budoucnosti.

S Moje nemovitost u moře máte jistotu, že investice do nemovitosti bude snadná a bezstarostná. Jsme jednička na trhu s více než 10 lety zkušeností a stovkami spokojených klientů, kteří již vlastní své nemovitosti u moře. Nabízíme široký výběr apartmánů a domů ve Španělsku, a to přímo od developera, což vám zaručuje nejlepší ceny. Našim klientům poskytujeme kompletní podporu – od výběru nemovitosti, právních a daňových rad, až po správu nemovitosti po koupi. S námi investujete bezpečně a s garantovanými výnosy. Důvěřujte profesionálům a udělejte první krok ke svému vysněnému domu u moře s Moje nemovitost u moře!

 

Jednotky v komplexu

113 m2
4+kk
2/3
20 000 m
240 000 € 6 066 000 Kč
Šipka vpravo
Výhled na moře
Ano
Bazén
Bazén
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00