Luxusní apartmán 4+kk se soukromou zahradou a výhledem na hory

, Španělsko – ID 14513
220 000 € ≈ 5 525 300 Kč
Plocha 110 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/3
Moře 20 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám nádherný apartmán 4+kk v luxusním komplexu na pobřeží Středozemního moře. Tento apartmán o užitné ploše 99,25 m², s terasou o rozloze 10,79 m² a soukromou zahradou o velikosti 29,45 m², nabízí pohodlí, moderní vybavení a jedinečné výhledy na hory nebo golfové hřiště. Apartmán je vybaven plně zařízenou kuchyní, klimatizací, vestavěnými skříněmi a soukromým parkováním.

Tento apartmán nabízí moderní kuchyni s prostornými spodními skříňkami s automatickým zavíráním a dřevěným efektem na pracovní desce. Je vybavena elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou a digestoří. Obě koupelny mají akrylovou sprchovou vaničku a vodovodní baterie. Vchodové dveře jsou vyztužené, zatímco vnitřní dveře a vestavěné skříně jsou lakovány na bílo. Okna a terasové dveře mají PVC rám s dvojitým zasklením.

Prostorná terasa a zahrada jsou ideální pro venkovní stolování nebo relaxaci, zatímco si užíváte krásný výhled na okolní přírodu. Součástí apartmánu je také přístup ke společnému bazénu pro dospělé i děti, což činí tento byt skvělým místem pro rodinný život nebo investici.

Tento nádherný komplex nabízí exkluzivní apartmány 3+kk a 4+kk s různými typy uspořádání. K dispozici jsou bazény, dětské hřiště, multifunkční místnosti a soukromé zahrady. Obyvatelé mají navíc přístup k malému supermarketu, restauraci, baru, fitness centru a tenisovým kurtům.

Komplex je situován pouhých 10 minut od pláží Alicante a 18 km od mezinárodního letiště. Tato lokalita nabízí nejen krásné výhledy, ale také klidné prostředí ideální pro relaxaci. V blízkosti se nachází historická vesnice Monforte del Cid, která přináší možnost poznat místní kulturu a historii.

Alicante je jedním z nejoblíbenějších měst na pobřeží Středozemního moře a jeho zlaté pláže a teplé podnebí přitahují každoročně tisíce turistů i rezidentů z celého světa. Díky moderní infrastruktuře, blízkosti mezinárodního letiště a živé kultuře nabízí Alicante ideální kombinaci pro život, dovolenou i investici do nemovitostí. Město je také známé svou bohatou historií, gastronomií a malebnými promenádami, což z něj činí jedinečné místo pro ty, kdo hledají aktivní a kvalitní životní styl u moře.

Výhody koupě nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitosti ve Španělsku nabízí stabilní realitní trh, daňové výhody a možnost vysokých výnosů z pronájmu. Naše společnost vám poskytne kompletní podporu při koupi – od právních a daňových rad až po správu vaší nové nemovitosti.

S námi investujete bezpečně a výhodně. Získejte svůj vysněný dům u moře a užívejte si výjimečný středomořský životní styl s Moje nemovitost u moře!

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Plocha
110 m2
Užitná plocha
99.25 m2
Terasa
10.79 m2
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00