Lifestyle 3, Ravda, Bulharsko

Ravda, Bulharsko – ID 14661
V tomto komplexu zbývá 1 jednotka

Nabízíme vám krásné apartmány nacházející se v komplexu Lifestyle 3 v oblíbeném letovisku Ravda, Bulharsko.

Apartmány jsou součástí komplexu Lifestyle 3, který se nachází 300 metrů od pláže South Ravda a 500 metrů od hlavní pláže Ravda. Komplex nabízí širokou škálu vybavení, včetně bazénu pro děti i dospělé, relaxační zóny a dětského hřiště. V blízkosti najdete pláž Aurelia (1,7 km) a oblíbený aquapark Action (8,9 km). Pro maximální pohodlí nabízí komplex také placenou dopravu na letiště Burgas, které je vzdálené pouhých 24 km.

Díky umístění apartmánu ve vyšším patře si budete moci užívat nádherné výhledy na moře. Komplex se zaměřuje na bezpečnost a komfort rezidentů.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr prověřených a kvalitních nemovitostí na bulharském pobřeží. Naše firma vám pomůže najít ideální nemovitost dle vašich požadavků a zajistit, aby vaše investice zůstala hodnotná. Jsme místní odborníci, kteří v Bulharsku působí celoročně. Zajišťujeme kompletní služby od nákupu, pronájmu až po správu nemovitosti a poprodejní servis v lokalitách jako Sveti Vlas, Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Můžete se na nás spolehnout ve všech ohledech. Koupí naše spolupráce nekončí, ale začíná.

Team MNM

Ravda je klidné přímořské letovisko, vzdálené 30 km severně od Burgasu. Letovisko nabízí krásné písečné pláže, příjemnou atmosféru a širokou škálu restaurací, obchodů, barů a dalších atrakcí. Ravda je ideální pro rodiny s dětmi a všechny, kdo hledají odpočinek mimo rušnější turistická centra. V blízkosti se nachází historické město Nesebar, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, což ještě více zvyšuje atraktivitu této lokality.

Jednotky v komplexu

Zařízený 2+kk, s výhledem na moře, komplex Lifestyle 3, Ravda
výhled na moře žádaný komplex žádaná lokalita
71 m2
2+kk
5/6
300 m
96 900 € 2 449 148 Kč
Šipka vpravo
Výhled na moře
Ano
Bazén
Bazén
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00