Krásný apartmán pro znalce v srdci Hurghady, vhodný na celoroční bydlení a na pronájem

Hurghada , Egypt – ID 14784
86 000 € ≈ 2 175 370 Kč
Plocha 155 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/5
Moře 850 m
Stav Volné
Období Celoroční

Luxusní apartmán pro milovníky Egypta v srdce Hurghady a v blízkosti pláže a veškeré občanské vybavenosti a zábavou!

Tento úžasný apartmán má rozlohu 155 m², nachází se ve 3. patře a je situován v oblasti El Hadaba, poblíž německé ambasády v Hurghadě.

• Luxusní apartmán v Hadabě nabízí dostatek prostoru se třemi ložnicemi, včetně hlavní ložnice s vlastní koupelnou. Kromě hlavní koupelny je zde další sdílená koupelna pro pohodlí všech bydlících. Apartmán zahrnuje také otevřenou kuchyň, jídelní kout a prostorný obývací prostor.

• Díky své výhodné poloze je apartmán ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlně situované bydlení.

• Apartmán v Hadabě je na prodej nezařízený, je dokončen s nejvyšší kvalitou materiálů a má sofistikovaný moderní design, kde si užijete eleganci a prostor na každém kroku. Apartmán má stěny v šalvějové barvě, které vyvolávají pocit relaxace a uzemnění. S nábytkem a vybavení za bezkonkurenční cenu Vám rádi pomůžeme.

Apartmán v Hadabě se prodává se zeleným kontraktem, což slouží jako potvrzení, že nemovitost a její současný majitel jsou řádně zaregistrováni v Jednotném státním registru nemovitostí v Egyptě.

Lokalita:

Tento krásný apartmán se může pochlubit výjimečnou polohou v srdci čtvrti Hadaba v Hurghadě. Nachází se v docházkové vzdálenosti od německé ambasády a Sheraton Square, což nabízí nepřekonatelnou pohodlnost. Známá Sheraton Street, která je považována za centrum města, je jen kousek daleko a poskytuje snadný přístup k supermarketům, obchodům, bankám, lékárnám, restauracím, barům, plážím a hotelům.

Navíc je čtvrť Hadaba strategicky umístěná: 850 metrů od nejnižší pláže, pouhých 10 minut jízdy od mezinárodního letiště v Hurghadě, 5 minut od Mariny, 10 minut od turistické promenády v Hurghadě a 20 minut od El Gouny a Sahl Hasheesh. Tato vynikající poloha zajišťuje, že obyvatelé mají vše potřebné na dosah, což činí toto místo velmi atraktivním pro bydlení.

Tuto nabídku si právě prohlíží 1 člověk
Proces nákupu v Egyptě Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
4+kk
Plocha
155 m2
Užitná plocha
120 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00