Dvoupatrový bungalov v rezidenční oblasti Isla Verde, Torrevieja, Španělsko

Torrevieja, Španělsko – ID 14788
179 000 € ≈ 4 517 960 Kč
Plocha 75 m2
Dispozice 3+kk
Moře 300 m
Stav Volné
Období Celoroční

Ideální domov v klidné a bezpečné oblasti blízko moře. Tento nádherný dvoupatrový bungalov o rozloze 71 m² v exkluzivní lokalitě Isla Verde nabízí pohodlí, styl a moderní vybavení.

Nemovitost je zrekonstruována a vybavena pro maximální komfort. Díky své orientaci na východ poskytuje světlé a vzdušné prostředí, ideální pro celoroční bydlení i investiční účely, protože je vybavena turistickou licencí pro krátkodobé pronájmy.

Bungalov nabízí na přízemí prostorný obývací pokoj s americkou kuchyní, kompletní koupelnu a světlou zasklenou chodbu.

V prvním patře se nachází dvě velké ložnice a koupelna s vanou. Exteriér zahrnuje velkou terasu s pergolou, ideální pro relaxaci nebo venkovní stolování, a grilovací zónu s umyvadlem.

Z terasy je přímý přístup k bazénu.

Nemovitost je vybavena bezpečnostními prvky, jako jsou mříže a elektrické rolety, a moderním systémem osvětlení s úspornými žárovkami. Podlahové vytápění a klimatizace v obou patrech zajišťují maximální komfort po celý rok.

Torrevieja, město ležící v provincii Alicante, je známé pro své krásné pláže, jako Playa del Cura a Playa de los Locos, a jedinečnou přírodní krásu solných lagun La Mata a Torrevieja. Tyto laguny jsou známé svými léčivými účinky a krásou, která přitahuje turisty i rezidenty.

Torrevieja má bohatou kulturní nabídku, včetně koncertů, festivalů a muzeí, jako je Museo del Mar y de la Sal, kde se dozvíte více o historii města a jeho spojení s mořem a těžbou soli. Město nabízí moderní infrastrukturu, jako jsou nákupní centra Habaneras, nemocnice, školy a sportovní zařízení, včetně Palacio de los Deportes. Pro milovníky sportu je také ideální místní přístav a sportovní kluby.

Torrevieja je dobře dostupná díky blízkosti mezinárodního letiště Alicante-Elche, které je vzdálené asi 40 minut jízdy. K dispozici je také dobré dopravní spojení se zbytkem regionu pomocí autobusů a dálnic.

Vlastnictví nemovitosti ve Španělsku, zejména v přímořských oblastech jako je Torrevieja, nabízí atraktivní výhody, včetně stabilního klimatu, dlouhého turistického období a výhodných investičních příležitostí. Díky vysokému turistickému zájmu v oblasti Costa Blanca můžete svou nemovitost snadno pronajímat a generovat stabilní příjem.

Navíc Španělsko nabízí jednoduchý proces koupě nemovitosti pro zahraniční investory a právní ochranu. Tato lokalita je také atraktivní pro dlouhodobé bydlení díky blízkosti služeb, pláží a kulturního života.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v nejlepších přímořských lokalitách ve Španělsku. Poskytujeme kompletní servis včetně právního poradenství a administrativní podpory, abychom vám zajistili hladký a bezpečný proces koupě. Pomůžeme vám najít ideální domov, který splní vaše požadavky, ať už hledáte druhý domov u moře nebo investiční příležitost.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací nebo si domluvte osobní prohlídku tohoto nádherného bungalovu v Torrevieja. Pokud tato nabídka neodpovídá vašim představám, rádi pro vás vyhledáme další nemovitosti dle vašich specifických požadavků v oblasti Torrevieja nebo v jiných krásných lokalitách na pobřeží Španělska!

Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
75 m2
Pozemek
80 m2
Užitná plocha
71 m2
Terasa
54 m2
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
35 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00