Dům s potenciálem, jen 8km od moře, top cena, obec kousek od Kavarny

Kavarna, Bulharsko – ID 14656
28 900 € ≈ 732 471 Kč
Plocha 700 m2
Dispozice atypický
Moře 8 000 m
Poplatek za služby 1 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme vám rodinný dům s pozemkem o rozloze 700 m² ve vesnici Zahari Stoyanovo v okrese Šabla. Dům má zastavěnou plochu 50 m² a je vhodný pro trvalé bydlení nebo rekreační využití. Nemovitost se nachází v klidné a dobře organizované obci s výbornou dostupností a pěkným okolím.

Hlavní parametry nemovitosti:

Celková zastavěná plocha domu: 50 m².

Pozemek: 700 m².

Dispozice: dvě prostorné místnosti a komora, navíc samostatná vedlejší stavba vhodná pro vybudování letní kuchyně.

Stav: Dům vyžaduje částečnou rekonstrukci, ale základní infrastruktura (elektřina a voda) je zavedena. Střecha je ve velmi dobrém stavu.

Pozemek: dobře udržovaný dvůr.

Poloha: Dům se nachází pouhých 20 metrů od hlavní cesty a má samostatný vstup. Celý pozemek je oplocen a poskytuje soukromí a bezpečí.

O lokalitě Zahari Stoyanovo: Vesnice Zahari Stoyanovo je klidná a dobře organizovaná. Nachází se pouhých 8 km od krásné široké pláže, což dělá z této oblasti ideální místo pro klidné bydlení nebo letní dovolenou. V obci je zajištěna základní občanská vybavenost včetně malého potravinového obchodu. Do vesnice vede nově položená asfaltová cesta, která zajišťuje výbornou dostupnost.

O městě Kavarna

Kavarna je významné přístavní město v severní části bulharského pobřeží Černého moře, s přibližně 12 000 obyvateli. Je známé jako „rockové hlavní město Bulharska“, protože každé léto hostí koncerty světově známých rockových kapel. Město má bohatou historii, sahající až do 5. – 6. století, kterou dokumentují četné archeologické nálezy.

Kavarna se může pochlubit kompletní občanskou vybaveností, včetně obchodů, restaurací, škol, školek, kaváren a nemocnic. V okolí města se nacházejí malebné pláže a skalní útesy, které nabízejí dechberoucí výhledy na Černé moře. Kavarna je také ideálním výchozím bodem k návštěvě atraktivních turistických míst, jako jsou mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla a Topola.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku, především v atraktivních přímořských lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Nabízíme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, asistence při koupi, pronájmu a správě nemovitostí, a poprodejních služeb.

S námi máte jistotu, že se o veškeré formality spojené s koupí vaší nemovitosti postaráme, a budete mít podporu během celého investičního procesu. Naše spolupráce nekončí koupí, ale pokračuje dlouhodobým vztahem založeným na důvěře a spokojenosti našich klientů.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna?

Kavarna a její okolí jsou vyhledávanou destinací pro klidné bydlení i rekreační pobyty. Oblast se pyšní krásnými plážemi, romantickými skalními útesy a čistými přírodními prameny, které jsou ideální pro zdravý životní styl a relaxaci. Díky vysoké poptávce po nemovitostech v této oblasti je investice do realit v Kavarně velmi výhodná a nabízí dlouhodobý potenciál zhodnocení.

Pokud hledáte dům v klidné lokalitě s velkým potenciálem a možností úpravy podle vlastních představ, kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít ideální nemovitost pro vás a vaši rodinu nebo pro investiční účely!

Počet podlaží
1
Dispozice
atypický
Plocha
700 m2
Pozemek
700 m2
Užitná plocha
50 m2
Zastavěná plocha
52 m2
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00