Apartmán s výhledem na moře – Puerto de Mazarrón, Murcia, Španělsko

Puerto de Mazarrón, Španělsko – ID 14702
109 900 € ≈ 2 776 074 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 5/5
Moře 200 m
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách naleznete více než 200 nemovitostí v tomto krásném regionu. Mezi nimi je také tento nádherný apartmán 3+kk s úžasným výhledem na moře, který je ideální pro ty, kteří hledají bydlení blízko pláže. Tento moderní a plně vybavený apartmán se nachází v oblíbeném přímořském letovisku Puerto de Mazarrón, který se pyšní nádhernými plážemi a přátelskou atmosférou.

Apartmán o ploše: 60 m² dispozičně se skládá z:: 2 ložnice, 1 koupelna, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasa.

Výhled na moře, terasa, blízkost pláže, výtah, plně vybavená kuchyň a možnost připojení k internetu

Jen několik minut pěšky od pláže a služeb (supermarkety, restaurace, lékárny)

Apartmán je ideální pro trvalé bydlení nebo jako rekreační nemovitost a díky své poloze je také vhodný jako investice k pronájmu turistům.

Puerto de Mazarrón je malebné přístavní město na pobřeží Středozemního moře, známé svými plážemi oceněnými Modrou vlajkou. Tyto pláže jsou ideální pro koupání, šnorchlování a různé vodní sporty. Město nabízí také vynikající infrastrukturu, jako jsou supermarkety, restaurace, lékárny a zdravotnická zařízení.

Navíc se v okolí nachází několik golfových hřišť a turistické atrakce, jako jsou přírodní rezervace a historická města, což činí tuto oblast ještě atraktivnější pro turisty i rezidenty. Blízkost většího města Cartagena přináší další možnosti pro kulturní vyžití a nákupy.

Puerto de Mazarrón má výbornou dostupnost díky mezinárodnímu letišti Murcia-Corvera, které je vzdálené přibližně hodinu jízdy. Nedaleko se nachází také větší město Cartagena, které nabízí bohatou historii a nákupní možnosti. Dopravní infrastruktura v oblasti je vynikající, což zajišťuje snadný přístup k dalším částem Španělska, jako je Alicante na severu či Almería na jihu.

Vlastnictví nemovitosti u moře ve Španělsku nabízí mnoho výhod, včetně skvělého středomořského klimatu po celý rok, nízkých životních nákladů a širokých možností pronájmu turistům. Španělsko je atraktivní nejen pro ty, kteří hledají druhý domov, ale také pro investory, kteří chtějí využít rostoucího trhu s nemovitostmi.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí na pobřeží Španělska a nabízí širokou nabídku nemovitostí v atraktivních lokalitách, jako je Puerto de Mazarrón. Díky našim zkušenostem na trhu s nemovitostmi a individuálnímu přístupu vám pomůžeme najít ideální nemovitost, ať už hledáte domov u moře nebo investiční příležitost. Pomůžeme vám s veškerou administrativou a právními náležitostmi, abyste si mohli být jisti hladkým průběhem celé transakce.

Navštivte naše webové stránky a prohlédněte si naši rozsáhlou nabídku nemovitostí na pobřeží. S námi najdete svůj vysněný domov ve Španělsku snadno a rychle!

Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
60 m2
Užitná plocha
56 m2
Terasa
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00