3+kk v projektu s možností na splátky, 600m od moře, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14685
179 900 € ≈ 4 560 465 Kč
Plocha 123 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 6/6
Moře 600 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Představujeme vám exkluzivní projekt moderních apartmánů v nově vznikajícím komplexu Emilia Romana Este na Slunečném pobřeží v Bulharsku. Výstavba komplexu bude zahájena v lednu 2024 a plánované dokončení je v lednu 2026. Jedním z apartmánů v nabídce je 3+kk s plochou 123,54 m², který se nachází v šestém, posledním patře budovy. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu s toaletou a prostornou terasu. Fotografie interiérů jsou ilustrační, s výběrem nábytku a vybavení vám rádi pomůžeme za výhodné ceny.

Komplex Emilia Romana Este bude součástí většího areálu Emilia Romana Resort, který se rozkládá na ploše více než 20 000 m². V rámci tohoto resortu vzniknou čtyři tematicky propojené komplexy – Este, Park, Boutique a Verde. Tyto komplexy nabídnou rezidentům a návštěvníkům unikátní zázemí, které zahrnuje:

4 tematické bazény,

restaurace,

fitness centrum,

saunu,

fontánu,

dětská hřiště,

podzemní a venkovní parkoviště,

stanice pro nabíjení elektromobilů,

krásně udržované zahrady a relaxační zóny.

Lokalita je ideální pro rekreační pobyty i celoroční bydlení, protože se nachází v klidné části Slunečného pobřeží, jen 600 metrů (10 minut chůze) od písečné pláže a pouhý 1 kilometr od centra letoviska. V blízkosti komplexu je veškerá občanská vybavenost včetně tenisové školy, supermarketu, restaurací a autobusové zastávky. V okruhu 400 metrů se nachází čtyři parky s atrakcemi pro děti.

Projekt Emilia Romana Este ztělesňuje ducha šlechtického rodu Este, který po sobě zanechal významné stopy v evropské historii. Symbolizuje eleganci, rozvoj a nadčasový styl. Tento moderní a sofistikovaný komplex bude splňovat nejvyšší standardy komfortu a kvality.

Proč investovat do apartmánu v komplexu Emilia Romana Este?

Výborná lokalita: Klidná část Slunečného pobřeží, v blízkosti pláže a centra letoviska.

Moderní komplex: Vysoká úroveň zpracování, široká škála služeb a vybavení pro pohodlné bydlení.

Kompletní servis: Při koupi nemovitosti s námi neplatíte žádnou provizi. Pomůžeme vám s kompletním procesem koupě, včetně právního poradenství a správy nemovitosti.

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE působí v Bulharsku celoročně a specializujeme se na prodej, pronájem a správu nemovitostí na pobřeží Černého moře. Nabízíme bohaté portfolio ověřených nemovitostí v lokalitách jako Slunečné pobřeží, Nesebar, Sveti Vlas, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Naše služby zahrnují i poprodejní servis a celkovou správu nemovitosti, abyste se nemuseli starat o provoz a údržbu svého bytu.

Koupí nemovitosti u nás získáte spolehlivého partnera, který se postará o vaši investici od A do Z. Jsme tu pro vás ve všech ohledech, abychom zajistili, že vaše investice bude dlouhodobě výnosná a vysoce hodnotná. Prodejem naše spolupráce nekončí, ale teprve začíná.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
6
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
123 m2
Užitná plocha
108.71 m2
Terasa
Ano
Bazén
4 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
370 m
Lékař
1 km
Kavárna
280 m
Restaurace
150 m
Bar
190 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00