3+kk ideálně na pronájem studentům v Nikósií, výnos 7-8% ročně

Nicosie, Kypr – ID 13256
235 000 € ≈ 5 882 050 Kč
Plocha 80 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 2/3
Stav Volné

Doporučujeme ideální investiční příležitost v podobě novostaveb k dlouhodobému pronájmu studentům v hlavním městě Kypru.

Orelia Apartments se nachází v Nikósii, v jedné z nejslibnějších oblastí hlavního města, Aglantzia. Projekt se nachází v blízkosti Kyperské univerzity, v oblasti hlavního města, která zažívá rychlý růst. Je domovem Kyperské univerzity a všech jejích fakult, výzkumného a inovačního centra KIOS a mnoha sportovních zařízení.

Ve stejné oblasti se nachází vlajkový projekt Informačního centra - Knihovna "Stelios Ioannou", navržený mezinárodně uznávaným francouzským architektem Jeanem Nouvelem, který se inspiroval přírodní topografií a barvami krajiny kampusu.

Oblast sousedí s národním parkem Athalassa, který je součástí obce Nikósie, v Aglantzii. Nyní se dynamicky propaguje jako moderní město, které by mělo být v nadcházejících letech dále modernizováno, protože státní univerzita se neustále rozvíjí.

Díky zázemí pro studenty, studentským ubytovnám, stravovacím zařízením, službám a veřejné dopravě je tato oblast jedinečná a nabízí majitelům nemovitostí mnoho investičních příležitostí.

Orelia Apartments se nachází v centru univerzitního kampusu a skládá se z devíti apartmánů s jednou a dvěma ložnicemi.

Jedná se o malý komplex, který se rozkládá na dvou podlažích. Apartmány Orelia vynikají svou moderní architekturou a ergonomií, což je činí ideálními pro studentské apartmány i trvalé ubytování.

Projekt Orelia Apartments je skvělou investiční příležitostí s vysokou návratností, neboť lokalita je vyhledávaná pro pronájem studentských bytů. Jeho centrální poloha a neustálý růst a rozvoj oblasti jej činí velmi atraktivním. Kromě toho má snadný přístup do centra Nikósie a na dálnici, což zvyšuje jeho investiční hodnotu.

S developerem máme ideální vztahy a postaráme se o veškeré předprodejní a poprodejní služby, včetně pronájmu těchto apartmánů.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Plocha
80 m2
Užitná plocha
70 m2
Terasa
15 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00