2+kk v luxusním komplexu Romans Marine, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14923
65 700 € ≈ 1 656 626 Kč
Plocha 44 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/6
Moře 350 m
Poplatek za služby 15 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi apartmán 2+kk o rozloze 44 m², který se nachází ve 2. patře luxusního butikového komplexu Romans Marine na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Byt zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon. Vzdálenost od pláže je jen 350 metrů, což poskytuje ideální kombinaci klidu a snadného přístupu k moři. Romans Marine je moderní uzavřený komplex vysoké kvality s veškerým vybavením a službami, který nabízí výjimečné pohodlí a pestrou škálu volnočasových aktivit.

Tento komplex se nachází v klidné jižní části letoviska Slunečné pobřeží, v pěší vzdálenosti od historického Nesebaru. Budova má šest pater a skládá se ze dvou budov s krásně upravenými společnými prostory, včetně elegantního francouzského designu. V komplexu je mnoho zařízení a služeb: recepce, olympijský bazén, dětský bazén, restaurace s terasou, venkovní fitness, park s více než 35 druhy stromů, bar, dětské hřiště s animátory, prádelna, bezplatný internet (v lobby a na recepci), celoroční bezpečnost, šipky, stolní tenis, půjčovna aut a turistické služby. Parkování je také k dispozici. Roční poplatek za údržbu je 15 €/m².

V blízkém okolí najdete aquapark, SPA centrum s wellness vybavením (sauna, turecké a ruské lázně, relaxační zóny), supermarket, lékárnu, směnárnu a autobusové zastávky.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí nejen širokou škálu kvalitních nemovitostí na bulharském pobřeží, ale i komplexní servis při koupi a správě vaší investice. Jsme Bulhaři s dlouholetou praxí a nabízíme své služby po celý rok. Zajišťujeme prodej, pronájem, správu nemovitosti i poprodejní péči v oblíbených oblastech jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda a Pomorie. Náš vztah s vámi nekončí koupí nemovitosti, jsme vám k dispozici od A do Z ve všech aspektech správy nemovitosti.

Slunečné Pobřeží je ideální destinací pro rodiny s dětmi i mladé páry. Letovisko nabízí osm kilometrů dlouhou písčitou pláž, která je bezpečná pro neplavce i malé děti díky pozvolnému vstupu do moře. Pobřežní promenáda, vedoucí téměř až k Nesebaru, je lemována kavárnami, restauracemi a obchůdky. Během sezóny zde probíhá mnoho festivalů, koncertů a kulturních akcí. Místní aquapark Action nabízí širokou škálu atrakcí pro všechny generace.

Kupte nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE a investujte do místa, které kombinuje krásy přírody, pohodlí moderního ubytování a výjimečné letní zážitky.

Podlaží
2
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
44 m2
Užitná plocha
38.72 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
100 m
Lékař
760 m
Kavárna
240 m
Restaurace
40 m
Bar
90 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00