2+kk, 250m od pláže, nízký poplatek na údržbu, Sarafovo

Sarafovo, Bulharsko – ID 14925
72 600 € ≈ 1 830 609 Kč
Plocha 57 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/5
Moře 250 m
Poplatek za služby 200 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Na našich stránkách najdete dalších 200 nemovitostí v tomto regionu!

Nabízíme ke koupi apartmán 2+kk o rozloze 57 m², situovaný ve 3. patře z pěti v soukromém komplexu s výtahem v Sarafovu, Bulharsko. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, dvou koupelen s toaletou a balkónu.

Komplex je velký, dobře udržovaný a je v provozu po celý rok. Poskytuje vše potřebné pro pohodlný pobyt – velký bazén, relaxační zónu, dětské hřiště, restauraci, recepci a parkoviště. Roční poplatek na údržbu činí 200 €. Komplex se nachází na výborném místě s blízkostí autobusových zastávek, obchodů, restaurací a další infrastruktury. V okolí najdete luxusní moderní komplexy a rezidenční domy, které dotvářejí příjemné prostředí této lokality.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám přináší bezkonkurenční nabídku kvalitních a ověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Jsme bulharští odborníci s dlouholetými zkušenostmi a naším cílem je pomoci vám investovat do správné nemovitosti dle vašich potřeb, aby vaše investice neztratila na hodnotě. Nabízíme celoroční služby zahrnující koupi, pronájem, správu nemovitostí i poprodejní péči v oblíbených lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

S námi se můžete spolehnout na komplexní správu nemovitosti od A do Z. Koupí náš vztah nekončí – jsme vám k dispozici dlouhodobě. Tým MNM

Sarafovo je moderní a dynamicky se rozvíjející čtvrť Burgasu s populací přes 4 000 obyvatel, která díky výhodné poloze a dopravním uzlům přitahuje mnoho turistů. Je vzdálena jen 2 km od mezinárodního letiště Burgas, a zároveň je v blízkosti měst Pomorie, Slunečného pobřeží a Nessebaru. Příjemné klimatické podmínky a nádherné prostředí zvyšují oblíbenost Sarafova pro rekreaci i trvalé bydlení.

Sarafovo nabízí krásnou promenádu a 4 km dlouhou pláž s unikátním černým pískem, bohatým na železo, mangan a hořčík, který má léčebné účinky. Oblast je vzdálena 10 km od centra Burgasu a 15 km od Slunečného pobřeží a Nessebaru, s výbornou dopravní dostupností městskou a meziměstskou dopravou.

Vyberte si nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE a investujte do místa, které nabízí jedinečnou kombinaci klidu, přímořského klimatu a kvalitních služeb.

Podlaží
3
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
57 m2
Užitná plocha
50.16 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00