1+kk ve skvělé lokalitě, parádní komplex, vhodný na pronájem, v blízkosti pláže, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 14658
43 500 € ≈ 1 099 463 Kč
Plocha 35 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 2/5
Moře 550 m
Poplatek za služby 8 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme ke koupi útulný a funkční 1+kk apartmán o celkové ploše 35,97 m² v komplexu Sunlight nacházejícím se v severní části oblíbeného letoviska Slunečné pobřeží. Tento apartmán je ideální investicí pro letní pobyt, celoroční bydlení nebo jako nemovitost k pronájmu, která zajistí stabilní příjem.

Hlavní parametry apartmánu:

Dispozice: prostorný pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, koupelna s toaletou, vstupní chodba a terasa s výhledem na bazén a vnitřní část komplexu.

Celková plocha: 35,97 m² (užitná plocha: 33,22 m²).

Orientace: jih, což zajišťuje dostatek světla a slunečního záření po celý den.

Podlaží: 2. patro ze 4.

Výhled: malebný výhled na vnitřní část komplexu s bazénem.

Vybavení: Apartmán se prodává kompletně zařízený, včetně nábytku, kuchyňské linky a klimatizace.

Vzdálenost od pláže: pouhých 684 metrů, což znamená snadný a rychlý přístup k nádherné písčité pláži.

Roční poplatek za správu nemovitosti: 8 EUR/m².

Stav: Nemovitost je připravena k okamžitému užívání a má platný Akt 16, což znamená kompletní kolaudaci a povolení k užívání.

O komplexu Sunlight na Slunečném pobřeží

Komplex Sunlight je moderní rezidenční projekt nacházející se v klidné části Slunečného pobřeží, ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné prostředí pro relaxaci. Komplex nabízí vlastní bazén, zahradu s odpočinkovými zónami, bezpečnostní službu a údržbu, což zajišťuje pohodlné a bezpečné bydlení.

O letovisku Slunečné pobřeží

Slunečné pobřeží je největší a nejznámější hotelové letovisko na bulharském pobřeží Černého moře, nacházející se přibližně 30 km severně od Burgasu. Toto vyhledávané turistické místo je proslulé svou 8 km dlouhou písčitou pláží s jemným zlatým pískem a pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi i seniory. Letovisko nabízí široké možnosti zábavy, sportovního vyžití i kulturního programu.

Na Slunečném pobřeží naleznete živou promenádu, která vede téměř po celé délce pláže a je lemována množstvím kaváren, restaurací, obchodů a stánků se suvenýry. Oblast je známá pro svou bohatou nabídku vodních sportů a zábavních atrakcí. V letovisku se během léta konají různé festivaly, koncerty a další kulturní události.

Dopravu po letovisku zajišťují turistické vláčky a pravidelné autobusové linky, které spojují Slunečné pobřeží s okolními městy, jako jsou Nesebar, Ravda či Burgas.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?

Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží, včetně lokalit jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis při koupi, pronájmu a správě nemovitostí včetně poprodejních služeb. S námi máte jistotu, že vaše investice bude bezpečná a výhodná.

Naše spolupráce nekončí koupí nemovitosti – naopak, stáváme se vašimi dlouhodobými partnery a staráme se o veškeré záležitosti spojené s nemovitostí.

Proč koupit nemovitost na Slunečném pobřeží?

Investice do nemovitosti na Slunečném pobřeží je výhodná díky vysoké poptávce turistů, krásným plážím a atraktivní lokalitě. Oblast je ideální pro letní dovolenou, celoroční bydlení nebo jako investiční nemovitost s možností stabilního příjmu z pronájmu. Město Nesebar, zapsané na seznamu UNESCO, se nachází v těsné blízkosti, což zvyšuje atraktivitu celé oblasti.

Pokud hledáte útulný apartmán na Slunečném pobřeží pro vlastní bydlení, rekreační účely nebo jako investiční příležitost, neváhejte nás kontaktovat! Rádi vám poskytneme více informací a zajistíme prohlídku tohoto výjimečného apartmánu.

Podlaží
2
Počet podlaží
5
Dispozice
1+kk
Plocha
35 m2
Užitná plocha
33.22 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
70 m
Lékař
750 m
Kavárna
140 m
Restaurace
50 m
Bar
110 m
Škola/školka
610 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00