Starožitně zařízený prostorný dům s výhledem na moře v Bar, Šušanj

Šušanj, Černá Hora – ID 14608
550 000 € ≈ 13 942 500 Kč
Plocha 400 m2
Dispozice 7+1
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji velký a prostorný dům ve vyhledávané lokalitě Šušanj, oblast Bar v Černé Hoře.

Tento výjimečný dům o celkové obytné ploše 400 m² se nachází na pozemku o rozloze 410 m² a je vzdálen pouhých 500 metrů od moře, což jej činí ideálním místem pro milovníky přímořského života.

Dům je plně vybaven starožitným nábytkem starším než 100 let, který dodává interiéru jedinečný a elegantní charakter. Schodiště a podlahy jsou vyrobeny z kvalitního granitu, což zdůrazňuje vysokou úroveň zpracování celé nemovitosti.

Celý objekt je obehnán kovaným plotem, který poskytuje nejen estetickou hodnotu, ale také bezpečnost. Velké terasové plochy nabízejí nádherný výhled na moře a okolní krajinu, zatímco upravená zahrada s venkovním grilem nabízí perfektní místo pro venkovní aktivity.

Dům je vybaven alarmem pro vaši bezpečnost a prostornou garáží.

V domě je centrální topení na dřevo a všechny pokoje jsou klimatizované, což zajišťuje pohodlí jak v zimě, tak v létě. Nábytek, včetně postelí a skříní, je vyroben z masivního dřeva, což podtrhuje vysokou kvalitu a odolnost tohoto domu.

Dispozice domu je následující:

Přízemí: Prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, velká kuchyň s vlastním východem na terasu a do zahrady, spíž, prádelna a samostatné WC.

1. patro: Čtyři ložnice, každá s vlastní terasou, šatna a dvě koupelny.

2. patro: Koupelna, dvě ložnice, obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a velká terasa s panoramatickým výhledem na moře a město.

Tato promyšlená dispozice poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení a zároveň umožňuje užívat si výhledy a venkovní prostor.

Vlastnictví nemovitosti u moře nabízí nejen relaxační prostředí, ale i skvělou investiční příležitost. Přímořská nemovitost v atraktivní lokalitě jako Šušanj přináší možnost pronájmu turistům v hlavní sezóně, což může generovat stabilní příjem. Dům je díky své velikosti a vybavení ideální jak pro rodinné bydlení, tak i pro rekreační účely. Výhodou je i rostoucí poptávka po nemovitostech v Černé Hoře, což zajišťuje zhodnocení investice do budoucna.

Šušanj je klidná a vyhledávaná lokalita v blízkosti města Bar, jednoho z nejdůležitějších přístavních měst na jadranském pobřeží. Místo je známé svými krásnými plážemi, zejména oblázkovou pláží s borovicovým hájem, který poskytuje stín a klidné prostředí pro relaxaci. Díky své poloze nabízí Šušanj nejen klid a pohodu, ale i snadnou dostupnost k veškeré potřebné infrastruktuře, jako jsou obchody, restaurace, lékárny a další služby v Baru, což zajišťuje pohodlný životní styl.

Černá Hora je ideální destinací pro ty, kteří hledají krásné pobřeží, malebné hory a bohatou historii. Země se stává stále více atraktivní pro investory do nemovitostí, a to díky svému rychle rostoucímu turistickému ruchu a stále dostupným cenám nemovitostí. Nabízí mírné středomořské klima s dlouhými slunečnými obdobími, což činí z Černé Hory ideální místo pro přímořské bydlení nebo rekreační nemovitosti.

Společnost mojenemovitostumore se specializuje na prodej kvalitních nemovitostí v Černé Hoře, a to zejména v přímořských oblastech, jako je Bar, Šušanj a okolí. Naši profesionálové vám pomohou s výběrem nemovitosti dle vašich představ a zajistí komplexní podporu při nákupu, včetně právního servisu a administrativních náležitostí. Jsme připraveni vám nabídnout nemovitosti, které splňují nejen estetická a praktická kritéria, ale také finanční výhodnost.

Pokud hledáte luxusní dům u moře, investiční nemovitost nebo pohodlné rodinné bydlení v Černé Hoře, jsme zde, abychom vám pomohli najít ideální nemovitost na základě vašich požadavků. Nabízíme širokou škálu nemovitostí a individuální přístup ke každému klientovi.

Využijte této příležitosti vlastnit krásný dům u moře v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Černé Hory a užijte si klidné bydlení s výhledem na moře a přístupem k modernímu vybavení.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Černé Hoře Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
3
Dispozice
7+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
400 m2
Pozemek
410 m2
Užitná plocha
390 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
150 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00