Prodej domu s výhledem na moře v Bijela, Herceg Novi, Černá Hora

Herceg Novi, Bijela, Černá Hora – ID 14786
98 000 € ≈ 2 475 480 Kč
Plocha 85 m2
Dispozice 3+kk
Moře 750 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Tento dům o celkové ploše 80 m², umístěný na pozemku o rozloze 140 m², se nachází v klidné oblasti Bijela v okrese Herceg Novi.

Dům je vzdálen jen 750 metrů od krásného Jadranského moře a nabízí terasu s úchvatným výhledem na moře.

Dům je ideální pro rekonstrukci a umožňuje novému majiteli přizpůsobit si interiér podle vlastních představ.

Dům je rozložen na tři podlaží:

Přízemí: Prostorný obývací pokoj, kuchyně a koupelna.

První patro: Hlavní ložnice.

Druhé patro: Další ložnice s výhledem na moře.

Nemovitost nabízí velký potenciál díky své poloze a prostoru. Při rekonstrukci si můžete vytvořit vlastní oázu klidu s výhledem na moře. Pozemek o rozloze 140 m² nabízí také možnost vytvořit si soukromou zahradu či terasu pro relaxaci.

Bijela je malé, ale krásné přímořské město v blízkosti Herceg Novi, které nabízí poklidnou atmosféru ideální pro trvalé bydlení i rekreační účely. V bezprostřední blízkosti domu se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a kaváren. Pláže v Bijela jsou známé svou čistotou a nádherným výhledem na záliv Kotor. Místní pláže jsou oblíbené mezi turisty i místními obyvateli.

Vlastnictví nemovitosti v Černé Hoře přináší řadu výhod, zejména díky příznivému klimatu, nízkým životním nákladům a rostoucímu turistickému trhu. Černá Hora se stává stále populárnější destinací pro zahraniční investory, a to díky své stabilní ekonomice a členství v NATO. Nemovitosti v oblastech jako je Herceg Novi jsou ideální pro investice do krátkodobých i dlouhodobých pronájmů, a nabízejí výborný potenciál zhodnocení.

Herceg Novi je jedním z nejznámějších přímořských měst v Černé Hoře, známé svými bohatými historickými památkami, kulturními akcemi a krásnými plážemi. Město se nachází jen několik minut jízdy od Bijela a nabízí širokou škálu služeb a aktivit, včetně obchodů, zdravotnických zařízení, škol a kulturních památek.

Dopravní dostupnost je vynikající – mezinárodní letiště v Tivatu je vzdáleno přibližně 40 minut jízdy, zatímco letiště v Dubrovníku (Chorvatsko) je dosažitelné za přibližně hodinu. Bijela je také dobře napojena na silniční síť, což zajišťuje pohodlné spojení s ostatními částmi Černé Hory a okolními zeměmi.

Naše společnost Mojenemovitostumore.cz se specializuje na prodej nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách, jako je Černá Hora, a poskytuje kompletní právní a administrativní podporu. Pomůžeme vám najít ideální nemovitost, která splní vaše požadavky – ať už hledáte druhý domov, investiční příležitost, nebo rekreační nemovitost u moře.

Kontaktujte nás pro více informací a rádi vám pomůžeme s vyhledáním další nemovitosti v oblasti Bijela, Herceg Novi nebo jiných krásných přímořských lokalitách v Černé Hoře.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Černé Hoře Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
85 m2
Pozemek
140 m2
Užitná plocha
80 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
30 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00