Nový 2+kk v nádherném areálů, prodej na splátky

Hurghada , Egypt – ID 13383
119 600 € ≈ 3 010 930 Kč
Plocha 60 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 3 000 m
Stav Volné
Období Celoroční

Možnost prodeje na splátky po dobu 3 roky! Tento super luxusní apartmán má 60 m2, nachází se v přízemí v zóně Bayou, Makadi Heights. Skládá z jedné ložnice, jedné koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a prostorné terasy s výhledem na okouzlující lagunu.

Apartmán je vhodný pro hledače klidu, luxusu, soukromí a relaxace. Na prodej je v plně dokončeném stavu a částečně zařízený s klimatizací a kuchyňskými skříňkami. S dovybavení bytu rádi pomůžeme za bezkonkurenční cenu.

Všechno na jednom místě:

Makadi Heights má vše co by rodina mohla potřebovat pro dokonalou dovolenou, včetně plážového klubu, nákupního centra, klubovny, zábavního centra a supermarketu.

Zábava je hlavním zaměřením Makadi Heights s centrálními klubovnami a zábavními centry, které vyhovují vašim potřebám a jsou přístupné ze všech koutů areálu. Naše maloobchodní centrum nabízí různé nákupní a stravovací zařízení. V areálů najdete také kliniku, lékárnu a supermarket, takže opustit tento prostor nebude nikdy nutností.

Zařízení pro volný čas

Ohromující klubovna Makadi Heights, která zabírá pozemek o rozloze 33 000 metrů čtverečních, obsahuje bazén, bar u bazénu, posilovnu, restauraci, sportovní hřiště a velké dětské hřiště, parkování, 24h bezpečnost, prádelna, potraviny.

Odpočiňte si se svou rodinou v našich speciálně určených komunitních prostorách s vysokokapacitní klubovnou, kde se vaše rodina a přátelé setkají na jednom místě.

Smějte se, žijte a hrajte si v našem bazénu připomínajícím lagunu, na dětském hřišti a na sportovních hřištích. Vychutnejte si rychlý drink v našem baru u bazénu nebo si dejte vydatné a chutné jídlo v naší klubové restauraci.

Umístění Makadi Heights:

Nachází se v srdci Makadi Bay na krásném pobřeží Rudého moře, Makadi Heights je jen 15 minut od letiště Hurghada, zatímco města Hurghada a El Gouna jsou jen 20 a 45 minut.

Projekt také zaujímá prvotřídní pozici na modrém nebi na Sinaji, 78 metrů nad mořem v nejvyšším bodě zálivu Makadi, což zaručuje nepřekonatelné panoramatické výhledy na Rudé moře. Makadi se nachází v blízkosti všech hlavních staveb na pobřeží a zároveň poskytuje vše, co byste mohli potřebovat ve svým areálů. Opustit areál je vždy možností a nikdy nutností.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
60 m2
Užitná plocha
48 m2
Terasa
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00