Byt s jednou ložnicí a výhledem na moře v Herceg Novi, Djenovici

Djenovici, Černá Hora – ID 12567
144 000 € ≈ 3 619 440 Kč
Plocha 47 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 7 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Ideální kombinace komfortu a vynikající lokality v Herceg Novi! Představujeme vám byt o rozloze 47 m² v malebné oblasti Djenovici, který je momentálně ve výstavbě.

Tento útulný domov sestává z jedné ložnice, prostorné koupelny, obývacího pokoje s kuchyní a úžasné terasy, která nabízí ohromující výhled na moře.

Obyvatelé budou mít také přístup k bazénu, což jejich pobyt činí ještě příjemnějším a pohodlnějším. Pro větší pohodlí je u domu k dispozici parkování.

Byt se nachází ve druhém patře, což vám zajišťuje soukromí a klid, stejně jako krásné výhledy na okolní přírodu a moře.

Herceg Novi je krásné přímořské město na jadranském pobřeží Černé Hory, známé svými historickými památkami, malebnými plážemi a živou kulturní scénou. Město nabízí bohaté možnosti pro rekreaci, včetně vodních sportů, procházek po nábřeží, návštěv muzeí a galerií, stejně jako vynikající restaurace a kavárny. Djenovici, část Herceg Novi, je oblíbená pro svůj klidný a přírodní charakter, přičemž poskytuje snadný přístup k veškerým městským výhodám.

Naše realitní kancelář vám nabízí profesionální služby při hledání ideální nemovitosti dle vašich specifických požadavků. Ať už hledáte moderní apartmán s výhledem na moře, luxusní vilu nebo investiční příležitost, jsme zde, abychom vám pomohli najít nemovitost, která splní všechny vaše představy a potřeby. Kontaktujte nás pro individuální konzultaci a my vám rádi poskytneme veškeré potřebné informace a podporu při výběru a koupi vaší nové nemovitosti.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a zajistěte si prohlídku ještě dnes!

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
47 m2
Užitná plocha
45 m2
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00