Zrekonstruovaný, zařízený dům na jižní části ostrova Vir, 250 m od písečné pláže

Vir, Chorvatsko – ID 14171
435 000 € ≈ 10 925 025 Kč
Plocha 102 m2
Dispozice 4+kk
Moře 250 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Na prodej je dům na jižní části ostrova Vir.

Tento dům se nachází v klidné slepé ulici, která vede k jednomu z nejkrásnějších písčitých pláží na ostrově, pláži Jadro, vzdálené pouhých 250 metrů od domu. Centrum Vira je dosažitelné pěšky za 5 minut. Ulice je tichá a nepříliš frekventovaná, což zajišťuje klidné bydlení.

Dům byl zrekonstruovan a disponuje veškerými potřebnými povoleními a přípojkami.

S celkovou obytnou plochou 102 m² nabízí dům prostornou kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, tři ložnice, koupelnu, sklad, velkou terasu a garáž.

Pozemek o rozloze 390 m² je pečlivě udržován a zahrnuje velký kamenný gril, pozinkovanu krytou pergolu pro 6 vozidel, zelené plochy, olivovníky a vinnou révu.

Celý pozemek je obehnán zdí, vjezd je opatřen kovovou pozinkovanou branou. Na pozemku se také nachází studna.

K dispozici jsou všechny inženýrské sítě, včetně vody, kanalizace, elektřiny a televize.

Dům je zateplen 5 cm vrstvou polystyrenu, na střeše je izolace o tloušťce 20 cm. Okna jsou z PVC s integrovanými sítěmi proti hmyzu.

Dům byl postaven z kvalitních materiálů a nachází se v klidné části ostrova, kde není žádný hluk. K moři je to jen 3 minuty pěšky a do centra Vira 5 minut.

Dům má platné stavební povolení a je plně legalizován. Vlastnictví je 1/1, bez zátěže.

Vir je oblíbeným turistickým cílem s krásnými plážemi a bohatou nabídkou volnočasových aktivit. Díky své výhodné poloze a veškerému vybavení je tento dům ideální pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost k pronájmu.

Pokud máte specifické požadavky na nemovitost, rádi vám pomůžeme najít ideální dům či apartmán na ostrově Vir nebo v jeho okolí. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu nemovitosti.

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
102 m2
Pozemek
390 m2
Užitná plocha
102 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Zastavěná plocha
85 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00