Zařízený apartmán s výhledem na moře v Primošten

Primošten, Chorvatsko – ID 14398
235 000 € ≈ 5 909 075 Kč
Plocha 53 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 750 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 1175 €
Roční výnos: 6.0%

Na prodej nabízíme krásny apartmán o rozloze 53 m², který se nachází v menším bytovém domě s pouhými sedmi bytovými jednotkami, což zaručuje klid a soukromí. Budova byla dokončena před třemi lety, takže se jedná téměř o novostavbu.

Apartmán je umístěn v prvním patře a jeho dispozice zahrnuje vstupní chodbu, prostornou koupelnu, ložnici, světlý obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, a velkou terasu s dechberoucím výhledem na moře a na malebné město Primošten. Apartmán je kompletně vybaven nábytkem a byl velmi málo používán, takže je ve výborném stavu.

K apartmánu také patří vlastní parkovací místo.

Investice do nemovitosti u moře nabízí nejen pohodlí a krásu života v přímořské oblasti, ale také stabilní návratnost investice. Apartmán s výhledem na moře je ideální jak pro osobní rekreaci, tak i jako výhodná investiční příležitost s potenciálem krátkodobého či dlouhodobého pronájmu. Oblast Dalmácie, kde se Primošten nachází, je velmi žádanou destinací díky svému příjemnému středomořskému klimatu, nádherným plážím a kulturnímu dědictví.

Primošten je kouzelné město na dalmatském pobřeží Chorvatska, proslulé svými úzkými uličkami, krásnými plážemi a autentickou středomořskou atmosférou. Město nabízí skvělou občanskou vybavenost, včetně kvalitních restaurací, obchodů a služeb, a je ideálním místem pro ty, kdo hledají klidnou lokalitu s dobrou dostupností. Primošten se nachází v blízkosti významných měst, jako je Šibenik a Split, a nabízí výborné spojení s ostatními částmi Dalmácie.

Chorvatsko je jednou z nejvyhledávanějších turistických destinací na světě díky svému bohatému kulturnímu dědictví, krásným plážím a čistému moři. Země nabízí širokou škálu možností pro investice do nemovitostí – od historických domů po moderní apartmány v přímořských lokalitách. Koupě nemovitosti v Chorvatsku znamená nejen možnost využívat krásy středomořského života, ale také stabilní investici v bezpečné a rozvinuté zemi.

S Mojenemovitostumore nabízíme profesionální a individuální přístup k prodeji nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám najít tu správnou nemovitost podle vašich specifických požadavků – ať už hledáte apartmán s výhledem na moře, dům poblíž pláže, nebo investiční příležitost. Díky našim dlouholetým zkušenostem a znalosti místního trhu vám poskytneme spolehlivé poradenství a zajistíme bezproblémový průběh celé transakce.

Vyberte si svou ideální nemovitost v Chorvatsku a využijte výhody, které vám přinese vlastnictví domu či bytu v jedné z nejkrásnějších zemí Evropy.

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
53 m2
Užitná plocha
50 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00