Zařízený apartmán,s terasou, 3 patro v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13739
140 400 € ≈ 3 514 212 Kč
Plocha 78 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 819 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji prostorný byt s výměrou 78 m², který se nachází ve 3. patře patrového cihlového domu v obci Ulcinj.

Byt má dispozici 2+kk a skládá se z obývacího pokoje propojeného s kuchyní, ložnice a koupelny. K bytu náleží také prostorná terasa, ideální pro relaxaci.

Byt je plně zařízený a vybavený, včetně internetového připojení a elektrického lokálního topení.

Byt je dobře udržovaný a zaručuje pohodlné bydlení jak pro trvalé užívání, tak i pro pronájem.

Dům, ve kterém se byt nachází, je situován v centru obce a poskytuje snadný přístup ke všem potřebným službám a obchodům, které jsou v blízkém okolí. Parkování je možné před domem, a nejbližší pláž je vzdálena jen 1900 metrů.

Byt bude k dispozici od 30. září 2024 a díky svému atraktivnímu umístění v žádané lokalitě Ulcinje je zajímavou investiční příležitostí s garantovaným ročním výnosem 7 %, což představuje přibližně 10 tis EUR ročně.

Ulcinj je město na jižním pobřeží Černé Hory, známé svými dlouhými písečnými plážemi a bohatou historií. Město nabízí kombinaci krásného přírodního prostředí a kulturního dědictví, což z něj činí ideální místo pro rekreaci i trvalé bydlení. Staré město Ulcinj je malebné a plné úzkých uliček, historických budov a tradičních restaurací, kde návštěvníci mohou ochutnat místní speciality.

Naše realitní kancelář vám ráda pomůže s hledáním nemovitosti v této krásné lokaci. Nabízíme odborné poradenství a transparentní jednání při výběru vaší nové nemovitosti. Zajistíme, aby celý proces proběhl hladce a bez komplikací, včetně veškeré administrativy a přepisu vlastnictví. Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky nebo nás kontaktujte přímo. Tým Mojenemovitostumore

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
78 m2
Užitná plocha
76 m2
Terasa
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00