Zařízený apartmán s panoramatickým výhledem na moře ve podkroví v Novalji

Novalja, Pag, Chorvatsko – ID 13769
105 000 € ≈ 2 639 175 Kč
Plocha 32 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/3
Moře 400 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme k prodeji útulný apartmán s dispozicí 2+kk, s panoramatickým výhledem na moře a velkou část Novalje. na ostrově Pag, v oblasti Zadar.

Tento byt má celkovou podlahovou plochu 32,84 m² a jeho užitná plocha je 32 m².

Nachází se ve 2. patře cihlové budovy s celkem třemi podlažími a je ve vlastnictví osobní.

Byt je ve velmi dobrém stavu a je plně vybavený, připravený k okamžitému nastěhování.

Apartmán zahrnuje obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, jednu ložnici, koupelnu a balkon s krásným výhledem na moře.

K nemovitosti náleží také parkovací místo.

Budova je situována v klidné části obce a nabízí veškerou potřebnou infrastrukturu včetně obchodů a služeb v blízkosti.

Pláž je vzdálená pouhých 400 metrů, což zajišťuje snadný přístup ke koupání a dalším aktivitám u moře.

Byt je vybaven elektrickým lokálním topením, internetem a má připojení k veřejné kanalizaci. K dispozici bude od 10. září 2024.

Tato lokalita je velmi žádaná a nabízí nádherný výhled na moře, což činí tento apartmán ideální volbou pro rekreaci nebo investici.

Pokud tento apartmán v Novalji nevyhovuje vašim požadavkům, rádi vám pomůžeme najít jinou nemovitost podle vašich představ. Specializujeme se na širokou nabídku vil, apartmánů a domů v různých lokalitách a v různých cenových kategoriích.

Novalja je jedno z nejpopulárnějších letovisek na ostrově Pag, známé svou živou atmosférou, krásnými plážemi a bohatým nočním životem. Město leží v oblasti Zadar a je ideální destinací pro rodinnou dovolenou i pro ty, kteří hledají zábavu a společenské aktivity. Nachází se zde mnoho restaurací, barů a obchodů, které nabízejí místní i mezinárodní kuchyni, stejně jako různé kulturní a sportovní zařízení. Ostrov Pag je známý svou unikátní přírodou, slanými jezery a historickými památkami.

Kontaktujte nás a sdělte nám své preference – postaráme se o to, aby hledání vaší ideální nemovitosti bylo co nejjednodušší a nejpříjemnější.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
32 m2
Užitná plocha
32 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00