Zařízený apartmán, s balkonem, 3 patro v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13737
43 830 € ≈ 1 097 065 Kč
Plocha 24 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 256 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji útulný jednopokojový apartmán nacházející se ve 3 patře čtyřpodlažního cihlového domu v městě Ulcinj.

Tento byt s celkovou podlahovou plochou 24,35 m² a užitnou plochou 24 m² je ve velmi dobrém stavu a poskytne vám veškerý komfort, který potřebujete k pohodlnému životu.

Byt je kompletně vybaven a nabízí moderní a funkční uspořádání. Disponuje prostorným balkonem, kde si můžete vychutnávat klidné večery s výhledem na město. Byt je k dispozici od 30. září 2024 a díky své poloze v centru obce má veškeré služby a občanskou vybavenost na dosah ruky.

Nemovitost je vybavena internetovým připojením a lokálním elektrickým topením. Veřejná kanalizace a připojení na elektřinu (230V) jsou samozřejmostí. V blízkosti najdete také síť obchodů a služeb, což zajišťuje vysoký komfort bydlení. Dopravní dostupnost je výborná, s přístupem k dálnici a silnici, a nádherné pláže jsou vzdáleny jen 1900 metrů.

Ulcinj je nádherné město na jihovýchodě Černé Hory, známé svými dlouhými písčitými plážemi, historickým starým městem a bohatou kulturou. Město má ideální podmínky pro různé vodní sporty a je oblíbeným místem pro turisty i místní obyvatele. Staré město Ulcinj se nachází na skále nad Jaderským mořem a nabízí nádherné výhledy a historické památky. Příjemné středomořské klima a krásné přírodní scenérie činí z Ulcinje ideální místo pro trvalé bydlení nebo jako investici do nemovitosti.

Investiční příležitost tohoto bytu je nezanedbatelná – s garantovaným ročním výnosem 7 % a výnosem ve výši 4 tis EUR ročně.

Pokud by vás tento byt nezaujal nebo hledáte něco specifického, rádi vám pomůžeme s hledáním nemovitosti, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Naše nabídka zahrnuje široké portfolio nemovitostí různých typů a lokalit.

Neváhejte nás kontaktovat pro konzultaci a sdělení vašich preferencí – jsme tu, abychom vám pomohli najít váš ideální domov nebo investici.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
24 m2
Užitná plocha
24 m2
Balkon
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00