Zařízený apartmán, 3 patro v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13738
53 028 € ≈ 1 327 291 Kč
Plocha 29 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 309 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk ve městě Ulcinj v Černé Hoře. Byt se nachází ve 3. patře čtyřpodlažního cihlového domu a jeho celková podlahová plocha je 29,46 m², přičemž užitná plocha činí 29 m².

Byt je v dobrém stavu, zařízený a k dispozici od 30. září 2024.

Byt je vybaven veškerým potřebným zařízením a nabízí pohodlné bydlení v centru obce. Výhodou tohoto bytu je jeho umístění v oblíbené lokalitě, blízko všech důležitých obchodů a služeb.

Díky dostupnosti internetu a elektrického vytápění je byt vhodný pro celoroční bydlení.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a veškerá základní infrastruktura je v dosahu. Vzdálenost od moře je pouze 1900 metrů, což umožňuje snadný přístup k plážím a možnostem koupání.

Dobré dopravní spojení po dálnici a silnicích zajišťuje snadnou dostupnost ostatních částí města i okolí.

Byt je také atraktivní investicí, neboť nabízí garantovaný roční výnos ve výši 7 %, což činí přibližně 4000 EUR ročně. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají příjemné a výhodné bydlení v atraktivní lokalitě.

Město Ulcinj je jedno z nejstarších měst na pobřeží Jaderského moře a je známé svou bohatou historií a kulturním dědictvím. Město nabídne krásné pláže, čisté moře a malebnou architekturu, která okouzlí každého návštěvníka. Ulcinj je také známý svým mírným podnebím a příjemnou atmosférou, což jej činí ideálním místem pro trvalé bydlení i pro rekreační účely.

Pokud tento byt nesplňuje vaše představy, rádi vám pomůžeme najít nemovitost přesně podle vašich požadavků. Nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů v různých cenových kategoriích a lokalitách. Kontaktujte nás a sdělte nám své preference – postaráme se o vše ostatní.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky této výjimečné nemovitosti.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
29 m2
Užitná plocha
29 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00