Zařízený apartmán, 2 patro v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13736
54 414 € ≈ 1 361 982 Kč
Plocha 30 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 317 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk o celkové ploše 30,23 m² v centru Ulcinj, Černá Hora. Tento byt se nachází ve 2. patře čtyřpodlažní cihlové budovy a je v osobním vlastnictví.

Byt je plně vybavený, což umožňuje okamžité nastěhování. Je vhodný jak k trvalému bydlení, tak i jako investiční příležitost s garantovaným ročním výnosem 7 %.

Byt disponuje obývací částí spojenou s kuchyňským koutem, koupelnou a menším balkonem. Lokální elektrické topení zajišťuje příjemné teploty po celý rok.

Byt je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně internetu, veřejné kanalizace a rozvodů elektřiny na 230V.

Budova se nachází v centrální části obce, což znamená, že veškerá občanská vybavenost včetně obchodů a služeb je v těsné blízkosti. Byt je dobře dostupný autem, nachází se v blízkosti dálnice a dobré silniční sítě. Vzdálenost od moře je pouhých 1900 metrů, což umožňuje snadný přístup k plážím a možnost koupání.

Ulcinj je krásné historické město na pobřeží jižní Černé Hory, známé svými dlouhými písečnými plážemi a nádhernými scenériemi. Město je také kulturním centrem s bohatým dědictvím a mnoha zajímavými památkami, jako je Stari Grad (Staré město) a Citadela. Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s možnostmi pro volnočasové aktivity.

Pokud hledáte ideální nemovitost v žádané lokalitě, kde můžete trávit pohodlné dovolené nebo investičně zhodnotit své finance, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme profesionální služby při hledání a koupi nemovitostí dle vašich specifických požadavků.

Poskytneme vám veškeré potřebné informace a podporu při každém kroku vašeho rozhodování.

Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
30 m2
Užitná plocha
30 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00