Vybavený apartmán s krásným výhledem na hory, v Kotor, Morinj

Morinj, Černá Hora – ID 12767
170 000 € ≈ 4 237 250 Kč
Plocha 58 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/4
Moře 150 m
Stav Volné

Apartmán s jednou ložnicí na prodej v komplexu s bazénem v Kotoru, Morinj.

Na klidném místě v blízkosti moře se nachází tento nádherný apartmán s jednou ložnicí o rozloze 58 m², který se nachází ve 2. patře.

Dispozice apartmánu zahrnuje prostorný obývací pokoj s jídelním koutem kombinovaným s otevřenou kuchyní, ložnici, koupelnu a terasu. Apartmán je plně zařízený a vybavený, prodává se s veškerým nábytkem.

Pro váš maximální komfort má apartmán vyhřívanou podlahu v kuchyni a koupelně. Z terasy se naskýtá nádherný výhled na okolní hory, což přidává na jeho atraktivitě. Parkování je zajištěno před budovou i kolem ní.

Apartmán se nachází jen 150 metrů od moře, což z něj činí ideální místo pro letní dovolenou nebo trvalé bydlení.

Kotor je jedno z nejkrásnějších měst Černé Hory, známé svou bohatou historií a kulturním dědictvím. Leží v úchvatném zálivu Boka Kotorska, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Historické centrum města je plné úzkých uliček, starobylých kostelů a pevností, které nabízí jedinečnou atmosféru a kouzlo.

Morinj, malebná vesnice nedaleko Kotoru, je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a relaxaci. Nabízí krásné pláže, čisté moře a nádherné scenérie. Morinj je také známý svými vynikajícími restauracemi, které podávají čerstvé mořské plody a místní speciality. V okolí se nachází mnoho turistických a cyklistických tras, které vám umožní prozkoumat krásy přírody Černé Hory.

Proč investovat v Kotoru, Morinj

Kotor a jeho okolí představují atraktivní investiční příležitost díky rostoucímu zájmu turistů a stoupajícím cenám nemovitostí. Tento region nabízí vysokou kvalitu života, úžasnou přírodu a bohatou kulturní scénu. Investice do nemovitosti v této oblasti je nejen bezpečná, ale i velmi perspektivní.

Nepropásněte příležitost vlastnit tento nádherný apartmán v jednom z nejkrásnějších míst Černé Hory. Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte ještě dnes.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Černé Hoře Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
58 m2
Užitná plocha
56 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00