Vila s bazénem a saunou na rozlehlé zahradě, okolí Novigradu

Novigrad, Chorvatsko – ID 14544
750 000 € ≈ 19 012 500 Kč
Plocha 300 m2
Dispozice 5+kk
Moře 6 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji prostorný dům o celkové užitné ploše 274 m², který se rozkládá na pozemku o velikosti 1200 m². Tento moderní dům se skládá z přízemí a prvního patra a je vybaven veškerým komfortem pro příjemné a pohodlné bydlení. V přízemí najdete moderní kuchyni s jídelnou, obývací pokoj, ložnici s vlastní koupelnou, saunu, technickou místnost, hostinské WC a krytou terasu o rozloze 55 m². První patro nabízí tři ložnice, každou s vlastní koupelnou. Dvě z ložnic sdílejí prostornou terasu (30 m²) a třetí ložnice má svoji vlastní terasu (16 m²).

Dům je vybaven tepelným čerpadlem pro vytápění a chlazení, ventil konvektory a podlahovým vytápěním ve všech koupelnách, což zajišťuje maximální komfort během celého roku.

Zahrada je pečlivě upravená středomořskými rostlinami a nabízí řadu relaxačních prvků, včetně vyhřívaného bazénu o velikosti 54 m², slunečníku a velké kryté terasy s jídelním stolem a grilem, ideální pro venkovní posezení. Trávník je vybaven automatickým zavlažovacím systémem a na pozemku je dostatek místa pro tři parkovací místa.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti obklopené přírodou, ale zároveň blízko veškeré potřebné infrastruktury, včetně obchodů, restaurací a pláží. Vynikající tepelná izolace domu zajišťuje nízké náklady na energie, a díky prostorné zahradě s bazénem a venkovním posezením je tato nemovitost ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreační využití.

Novigrad je jednou z perel Istrie, oblíbená destinace pro turisty a gurmány. Je známý svými typickými úzkými uličkami, historickými kostely a městskými hradbami. V okolí se nachází vodní park Istralandia, který je ideální pro rodiny, a ornitologická rezervace Antenal-Mirna, kde můžete obdivovat přírodní krásy a pozorovat ptáky. Novigrad je také skvělým výchozím bodem pro cyklistické výlety, objevování vinných tras a ochutnávku olivového oleje.

Chorvatsko je stále populárnější destinací pro investice do nemovitostí, a to díky svému krásnému pobřeží a bohaté kulturní historii. Istrijský poloostrov, kde se Novigrad nachází, je atraktivní oblastí pro ty, kteří hledají luxusní bydlení nebo investiční příležitosti v blízkosti moře.

Naše agentura vám poskytne kompletní servis při výběru a koupi nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na nemovitosti u moře a nabízíme širokou škálu apartmánů, vil a domů v nejžádanějších lokalitách. Pomůžeme vám najít ideální domov nebo investiční příležitost přesně podle vašich představ.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky této výjimečné nemovitosti.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Chorvatsku Investice Dofinancování Reference Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Počet podlaží
2
Dispozice
5+kk
Plocha
300 m2
Pozemek
1200 m2
Užitná plocha
274 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
130 m2
Parkování
Ano
Obchod
1 km
Lékař
2 km
Kavárna
1 km
Restaurace
520 m
Bar
380 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00