Útulný apartmán s terasou v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13734
62 028 € ≈ 1 552 561 Kč
Plocha 34 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 362 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji útulný apartmán o dispozici 1+kk s celkovou podlahovou plochou 34,46 m². Tento apartmán se nachází ve 2. patře čtyřpodlažního cihlového domu v centru města Ulcinj. Stav objektu je dobrý a byt je plně vybaven, takže je připraven k okamžitému nastěhování od 30. září 2024.

Apartmán má praktické rozložení a zahrnuje obývací prostor s kuchyňským koutem a koupelnu. K dispozici je také terasa, kde si můžete vychutnat ranní kávu s výhledem na okolní město. V bytě je zavedeno elektrické topení a internet. Samozřejmostí je napojení na veřejnou kanalizaci a rozvod elektřiny 230V.

Dům se nachází v klidném a zároveň dobře dostupném místě v centru obce. V bezprostřední blízkosti se nachází síť obchodů a služeb, což zajišťuje pohodlný každodenní život. Pro milovníky koupání je moře vzdáleno 1900 metrů. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě, která je ideální pro celoroční bydlení.

Jednou z hlavních výhod tohoto apartmánu je garantovaný roční výnos 7 %, což odpovídá cca. 4500 EUR. Tento výnos činí z nemovitosti atraktivní investiční příležitost.

Ulcinj je historické město nacházející se v nejjižnější části Černé Hory na pobřeží Jaderského moře. Je známé svými dlouhými písečnými plážemi, čistým mořem a bohatou kulturní historií. Město nabízí pestrou škálu volnočasových aktivit, včetně vodních sportů, procházek po promenádě, návštěv historických památek a místních restaurací s delikátním středomořským jídlem. Ulcinj je ideálním místem jak pro relaxaci, tak pro aktivní dovolenou.

Pokud hledáte ideální nemovitost v Ulcinji nebo v jiných částech Černé Hory, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme najít nemovitost, která splní všechny vaše požadavky na pohodlné a stylové bydlení v blízkosti moře.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Černé Hoře Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
34 m2
Užitná plocha
34 m2
Terasa
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00