Studio apartmán s balkonem v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13732
44 334 € ≈ 1 109 680 Kč
Plocha 24 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 2/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 259 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk ve městě Ulcinj, Černá Hora. Byt má celkovou podlahovou plochu 24,63 m² a užitnou plochu 24 m², nachází se na druhém podlaží čtyřpodlažního cihlového domu a je vhodný pro celoroční bydlení.

Dispozice bytu zahrnuje prostorný pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu. K dispozici je také balkon, kde si můžete užívat klidné chvíle s výhledem na okolí. Byt je částečně vybavený a jeho vytápění je zajištěno lokálními elektrickými přímotopy.

Objekt se nachází v centru obce, což zajišťuje rychlou dostupnost všech služeb a obchodů. Je zde přístup k internetu, veřejné kanalizaci a elektřině. Doprava je zajištěna silnicí a dálnicí, s dobrou dostupností autobusové dopravy. Vzdálenost od moře je pouhých 1900 metrů, což umožňuje snadný a rychlý přístup na pláže a k vodním aktivitám.

Tento byt je vhodný nejen pro trvalé bydlení, ale také jako investiční příležitost s garantovaným ročním výnosem 7 % nebo cca. 3500 EUR. Nabízí ideální kombinaci komfortu a výhodného umístění v žádané lokalitě.

Ulcinj je nádherné přímořské město v jižní části Černé Hory, známé svými dlouhými písečnými plážemi, bohatou historií a kulturními památkami. Město nabízí široké možnosti sportovních a rekreačních aktivit, od plachtění a surfování, přes pěší túry až po návštěvy historických pamětihodností. Ulcinj je ideálním cílem pro ty, kteří hledají klidné místo k životu nebo atraktivní investiční příležitost.

Pokud hledáte nemovitost v této krásné části Černé Hory, neváhejte nás kontaktovat. Jsme specializovaní na realitní trh v této oblasti a rádi vám poradíme a pomůžeme najít ideální domov nebo investiční příležitost. Jsme tu, abychom vám poskytli profesionální služby a zajistili, že celý proces nákupu proběhne hladce a bez zbytečných starostí.

Nepropásněte tuto skvělou příležitost a naplánujte si prohlídku bytu ještě dnes!

Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
24 m2
Užitná plocha
24 m2
Balkon
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00