Studio apartmán, 2 patro v Ulcinj

Ulcinj, Černá Hora – ID 13735
44 334 € ≈ 1 109 680 Kč
Plocha 24 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 3/4
Moře 1 900 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 259 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji útulný apartmán v městě Ulcinj, Černá Hora. Tento apartmán o dispozici 1+kk se nachází ve 2. patře třípatrové cihlové budovy a má celkovou podlahovou plochu 24,63 m² a užitnou plochu 24 m².

Stav objektu je dobrý a je kompletně vybavený, ihned k nastěhování od 30. září 2024.

Interiér apartmánu zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu. Teplota je regulována lokálním elektrickým topením.

Pro vaše pohodlí je k dispozici internetové připojení a veškeré moderní vybavení. Vzdálenost od moře je pouhých 1900 metrů, což nabízí ideální možnosti pro koupání a relaxaci.

V okolí naleznete širokou síť obchodů a služeb, včetně snadného dopravního spojení pomocí dálnice a silnice. Město Ulcinj je známé svou bohatou historií a kulturním dědictvím. Je to jedno z nejstarších měst na jadranském pobřeží, které okouzluje návštěvníky svými malebnými uličkami, pevnostmi a nádhernými plážemi. Ulcinj je také známé svými mnoha festivaly, které jsou atraktivní pro turisty i místní obyvatele.

Tento apartmán je nejen skvělou investicí pro vlastní bydlení, ale také výhodnou investiční příležitostí. Garantovaný roční výnos činí 7 %, což představuje cca. 4 tisíc EUR ročně, což činí tuto nabídku velmi atraktivní.

Pokud hledáte nemovitost v jedné z nejkrásnějších oblastí Černé Hory, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a zorganizujeme prohlídku nemovitosti. Nechte se okouzlit krásou Ulcinje a využijte této jedinečné příležitosti.

Tuto nabídku si právě prohlíží další 2 lidé
Proces nákupu v Černé Hoře Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
3
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Plocha
24 m2
Užitná plocha
24 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00