Starožitně zařízený prostorný dům s výhledem na more v Bar, Šušanj

Šušanj, Černá Hora – ID 14213
550 000 € ≈ 13 829 750 Kč
Plocha 400 m2
Dispozice 7+1
Moře 500 m
Stav Volné
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji velký a prostorný dům v Šušnju, oblast Bar.

Tento dům o celkové obytné ploše 400 m² se nachází na pozemku o rozloze 410 m² a je vzdálen pouhých 500 metrů od moře.

Dům je plně zařízený starožitným nábytkem, který je starý více než 100 let.

Schodiště a podlahy jsou vyrobeny z kvalitního granitu. Celý objekt je obehnán kovaným plotem, který dodává domu eleganci a bezpečnost.

Dům nabízí velké terasy s nádherným výhledem na moře, upravenou zahradu a venkovní gril. Je vybaven alarmním systémem a prostornou garáží.

V domě je centrální topení na dřevo, a všechny pokoje jsou klimatizované. Nábytek, včetně postelí a skříní, je vyroben z masivního dřeva, což podtrhuje vysokou kvalitu tohoto domu.

Dispozice domu je následující:

- Přízemí: Prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu, velká kuchyň s vlastním východem na terasu a do zahrady, spíž, prádelna a samostatné WC.

- 1. patro: Čtyři ložnice, každá s vlastní terasou, šatna a dvě koupelny.

- 2. patro: Koupelna, dvě ložnice, obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a velká terasa s nádherným výhledem na moře a město.

Tato dispozice poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení a zároveň umožňuje užít si krásné výhledy a venkovní prostor.

Šušanj je klidná a vyhledávaná lokalita v blízkosti města Bar, která nabízí klidné bydlení s krásnými výhledy a blízkostí moře. Díky své prostornosti a komfortu je tento dům ideální jak pro rodinné bydlení, tak i jako investice pro rekreační účely.

Pokud hledáte nemovitost v této oblasti, rádi vám pomůžeme s vyhledáním nemovitosti podle vašich požadavků. Nabízíme profesionální poradenství a podporu při celém procesu nákupu.

Počet podlaží
3
Dispozice
7+1
Výhled na moře
Ano
Plocha
400 m2
Pozemek
410 m2
Užitná plocha
390 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
150 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00