Slunečný a prostorný byt na prvním patře, 76,12 m², Mocire, Zadar

Zadar, Mocire, Chorvatsko – ID 14411
165 000 € ≈ 4 148 925 Kč
Plocha 78 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/3
Moře 400 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční informace Jak to funguje?

Měsíční výnos: 963 €
Roční výnos: 7.0%

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt o čisté užitné ploše 76,12 m² v klidné a vyhledávané čtvrti Mocire, která se nachází ve městě Zadar. Tento byt na prvním patře má ideální dispozici, která zahrnuje chodbu, koupelnu, ložnici, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj. Zajímavým prvkem jsou tři terasy, z nichž jedna je krytá, což nabízí dostatek prostoru pro relaxaci venku a výhled do okolí.

Byt je vzdálen 400 m od moře a 1,7 km od centra města, což zajišťuje snadný přístup k plážím i městským atrakcím. Nachází se v klidném prostředí, obklopeném zelení, ale zároveň v blízkosti všech potřebných zařízení pro pohodlný život, jako jsou obchody, školy, restaurace a sportovní zařízení.

Byt je nezařízený, což vám umožní upravit interiér podle vlastních představ. V roce 2022 byla obnovena instalace vody a elektřiny v kuchyni a koupelně, a v roce 2023 byla instalována nová PVC okna s roletami, která zajišťují lepší izolaci a pohodlí. Podlahy jsou pokryty kvalitní dlažbou a laminátem, a bezpečnostní vstupní dveře poskytují maximální ochranu. Byt má také komín, což umožňuje vytápění krbem nebo kamny.

Zadar je jedním z nejkrásnějších a turisticky nejatraktivnějších měst na chorvatském pobřeží Jaderského moře. Byt v lokalitě Mocire je ideální pro ty, kdo hledají klidné bydlení v blízkosti centra města a pláží. Tento byt nabízí skvělou příležitost jak pro trvalé bydlení, tak pro investici s možností pronájmu turistům během sezóny. Díky blízkosti sportovních zařízení a pláží je lokalita ideální pro rodiny s dětmi i aktivní jednotlivce.

Mocire je klidná rezidenční čtvrť, ideální pro rodinné bydlení. Blízkost oblázkových pláží, které jsou vybaveny zábavními a rekreačními zařízeními, činí tuto oblast atraktivní pro milovníky pobřežního života. Sportovní hřiště v okolí poskytují možnost aktivního trávení volného času, a blízkost centra Zadaru a historického Poluotoka dělá z této čtvrti skvělou volbu pro mladé rodiny i jednotlivce. Zadar nabízí nejen krásné prostředí pro život, ale také bohatou historii a kulturu, což z něj činí jedinečné místo k bydlení.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme profesionální a individuální přístup při hledání nemovitosti, která splní všechny vaše představy. Specializujeme se na prodej nemovitostí v Zadaru a dalších atraktivních lokalitách v Chorvatsku. Ať už hledáte rodinný dům, apartmán u moře nebo investiční příležitost, jsme připraveni vám poskytnout kompletní podporu při celém procesu koupě.

Pokud vás tento byt v Mocire zaujal, nebo pokud hledáte jinou nemovitost na míru, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít ideální domov či investici, která odpovídá vašim požadavkům!

Podlaží
2
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
78 m2
Užitná plocha
76.12 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00